TRANSLATE MY BLOG!

14.04.15

BEAUTY TIPS every girl should KNOW

Heya, dāmas!

Šoreiz padalīšos ar skaistuma knifiņiem, kurus izmantoju jau sen, tāpēc bez sirdsapziņas pārmetumiem varu ieteikt:

VAIGU SĀRTUMS
Šī metode neļaus pārspīlēt vai uzklāt vaigu sārtumu nepareizi. Rādītājpirkstu un vidējo pirkstu pielieciet zem acs pie deguna, tieši aiz pirkstiem ir jāuzklāj vaigu sārtumu.

VAZELĪNS + SMARŽAS
Smaržas visilgāk saglabājas uz taukainas, nevis sausas ādas.  Vienkāršs noslēpums - ieziediet ādu ar vazelīnu un iesmaržojiet to. Vazelīns palīdzēs smaržām būt noturīgākām.

VAZELĪNS + ZEĶĪTES = MAIGAS KĀJAS
Pēc dušas pirms gulētiešanas uzklāju vazelīnu uz pēdām, uzvelkot zeķītes. No rīta pēdas ir kā pēc skaistumkopšanas salona.

VAZELĪNS + BIRSTOŠĀS ACU ĒNAS = LŪPU SPĪDUMS (iespējams izveidot jebkuru toni)

VAZELĪNS + NAGU LAKA
Krāsojot nagus, noķēpāji arī ādu... pazīstami? Uzklājot vazelīnu uz ādas apkārt nagiem, varēsi viegli noņemt nagu laku no ādas.

MATU SPRĀDZES  + MATU LAKA
Matu sprādzes neturas matos ?Uzsmidzini sprādzei matu laku vai sauso šampūnu.

BĒRNU EĻĻA = DUŠAS ŽELEJA
Ja Tev tāpat kā man ir jūtīga āda, tad 100 % varu ieteikt lietot bērnu eļļu mazgājoties dušā, nevis uzklāt to pēc dušas kā tas ir ierasts. Rezultāts vienkārši pasakains, jo āda ir maiga un nav vajadzības uzklāt mitrinošo krēmu pēc dūšas.

MATU BALZĀMS = SKŪŠANĀS PUTAS
Ja beidzās skūšanās putas, tas droši aizstāj to ar matu balzāmu. Šādā veidā var nosist divus zaķus ar vienu šāvienu, jo balzāms mitrinās ādu, kā arī tas atvieglo skūšanās procesu.

KARSTS ŪDENS = SKROPSTU TUŠAS GLĀBĒJS
Ja vēlies reanimēt savu sakaltušo skropstu tušu, tad paturi to karstā ūdenī apmēram 5 minūtes.

ACU LAINERIS = SKROPSTU TUŠA + OTIŅA
Beidzās acu laineris? Risinājums – ar smalku otiņu no skropstu tušas ir jāpaņem neliels daudzums tušas un vari droši zīmēt acu līniju. Ar šo otiņu ideāli sanāks arī uzkrāsot lūpas.

TĒJAS KOKA EĻĻA=ĀTRĀ PALĪDZĪBA
Tējas koka eļļa vienmēr bija mans mūžīgs glābiņš cīņa ar pumpām vai iekaisumiem uz ādas, bet ir jāpierod pie specifiskās smaržas, kura ir ļoti koncentrēta (brīdinu meitenes, ka Jūsu otrās pusītes būs noteikti neapmierinātas ar šo smaržu ;) ).

SPURAINI MATI + VĒSS ŪDENS = PAKLAUSĪGĀKI MATI
Matu mazgāšanas procedūras beigās, izskaloju matus ar vēsu ūdeni, tādējādi aizverot matu zvīņas, līdz ar to mati izskatās daudz veselīgāki (it īpaši, ja esat lokainu matu pavēlniece).

ĀTRS FRANČU MANIKĪRS = TRĪSSTŪRIS
Ja eksperimentē ar manikīru un taupi savu laiku, tad šis knifiņš ir Tev.



ILGNOTURĪGA LŪPUKRĀSA = PŪDERIS + SALVETE
Vēlies ilgnoturīgu lūpukrāsu? Uzkrāso lūpas, tad pieliec pie lūpām salveti un uzliec uz salvetes caurspīdīgu birstošu pūderi.


VECA ZOBU SUKA = SPĒJ VISU :)

  • Lūpu masāža ar zobu suku, pēc kuras bagātīgi uzklājat mitrinošo krēmu (kokosriestu eļļu)
  • Ja Tevi arī kaitina īsie matiņi, kuri dzīvo atsevišķu dzīvi no ieveidotas frizūras, tad šis padoms ir domāts tieši Tev – izsmidzini matu laku tieši uz zobu sukas un piegludini matus;
  • Ideāli piemērots fēna restīšu tīrīšanai.

PAŠTONĒJOŠĀIS LOSJONS = IDEĀLS IEDEGUMS

Paštonējošo losjonu uzklāju uz nakti un no rīta, ejot dušā, nomazgāju lieko toni (nelietoju nekādu švammi ), līdz ar to, iedegums izskatās dabiski.

KOKOSRIEKSTU EĻĻA = BRĪNUMEĻĻA

Šis produkts atvieglo dzīvi un plauktus no liekiem kosmētikas līdzekļiem. Neapstrādātu, auksti spiestu kokosriekstu eļļu izmantoju kā:

  • Kosmētikas noņemšanas līdzekli – atsevišķā pudelītē man ir sajaukta mandeļu un kokosriekstu eļļa, kura ideāli noņem kosmētiku un skropstu tušu (pat ūdensnoturīgu);
  • Ķermeņa un sejas skrubis – šeit kokosriekstu eļļu ir iespējams sajaukt ar kafiju, sodu, medu, sāli vai cukuru, kā arī, ja vēlies kādu pastiprinātu aromātu, vienkārši pievieno, piemēram, apelsīna eļļu – baudīsi aromātu, kā arī apelsīna eļļa cīnās ar celulītu;
  • Nagu kopšana – nav jātērējas uz kutikulas eļļām, jo kokosriekstu eļļa dara savu darbu , kā arī tiek mitrinātas arī rokas;
  • Matu maska – es parasti šo procedūru veicu uz nakti, uzklājot uz visiem matiem, dažreiz tikai uz matu galiem, jo šo eļļu ir diezgan problemātiski izmazgāt, taču efekts ir kolosāls. Šeit gan ir jāpiebilst, ka ir divi eļļas uzklāšanas veidi – vai nu uz sausiem matiem, vai arī uz mitriem matiem;
  • Alternatīva skūšanās putām – kokosriekstu eļļa ne tikai mitrina ādu, bet arī atvieglo skūšanās procesu, jo ir ideāli piemērots cilvēkiem ar jūtīgu ādu (jālieto neliels daudzums eļļas);
  • Sauļošanas procedūras vasarā – nepērku losjonus pēc sauļošanās, jo kokosriekstu eļļa mitrina ādu, kā arī palīdz pret ādas apsārtumiem vai saules apdegumiem, nodrošinot vienmērīgu iedegumu;
  • Pirms gulētiešanas uzklāju kokosriekstu eļļu uz skropstām, uzacīm, lūpām, kā arī uz pēdām un rokām.Haaah, pati sevi sasmīdināju - esmu apsēsta ar šo eļļu :) .Vienīgais, kur es ne reizi nelietoju kokosriekstu eļļu  ir ēdienu pagatavošanā ;) 
Kokosriekstu eļļa ar piegādi uz Latviju http://www.iherb.com

ACU KOREKTORS = ACU SKATIENS
Lai izgaismotu ādu ap acīm, uzzīmējiet ar korektotu trīssturi-tādā veidā acu skatiens kļūs atvērtāks.

Kad runa iet par sievietes skaistumu, esmu pārliecināta, ka ir tādas noderīgas lietas, kuras ir jāzina katrai sievietei bez izņēmuma, neatkarīgi no vecuma un dzīvesvietas. Skaistums glābs pasauli, bet sievietes skaistumu glābs skaistuma padomi :) ! 

Jauku dienu novēlot,
Margarita


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru