TRANSLATE MY BLOG!

04.03.16

Get ready for SPRING 2016

Heya,
dāmas!


    Apskatot augstās modes namu kolekcijas šim pavasarim, iezīmējās arī vairākas sezonai raksturīgās grima tendences. Kopumā jāsaka, ka modē būs diezgan dabisks grims, tiesa, ar iespēju uzlikt kādu konkrētu un ļoti pamanāmu akcentu. Šogad katra dāma atradīs sev piemērotāko make-up, jo galējības make-up šogad ir no nude make-up (vai dabisks izskats) līdz grafiskam un smokey eyes izskatam. Izvēlējos tos make-up, kurus tomēr iespējams izmantot ikdienā, nevis tikai modes skatēs.
*AR SAULI SABUČOTS IZSKATS
Iedegums šajā pavasarī ir ļoti aktuāls,tāpēc bronzeris vai pašiedeguma līdzeklis būs aktuāls kā nekad. Brūns make-up - atpakaļ 90-tie gadi - ēnas,lūpukrāsa,vaigu sārtums - viss vienā tonī,piemēram,karameļu,kafijas vai bronzas. Manuprāt, brūnie toņi ir kā radīti pavasarim un vasarai, jo šādam izskatam nav nepieciešamas super spējas - bronzeris, karameļu/bronzas ēnas (var izmantot to pašu bronzeri), ideāls izgaismotājs ar zelta daļiņām, ja izskatam pievienot maigi rozā vaigu sārtumu, tad izskats ir ļoti svaigs un dabisks.
*VAIGU SĀRTUMS- rozā un persiku toņi
Kur bez vaigu sārtuma. Šogad modē ir saulrieta krāsas - maigi rozā vaigu sārtums nekur nepazūd - tieši rozā vaigu sārtums labi izskatās uz jebkura ādas toņa. Ja es nezinu kādu vaigu sārtumu izvēlēties, tad vienmēr izvēlos rozā - atdzīvina sejas ādu un izskatās dabiski. Iedegušai ādai var sakombinēt - uzklāt no sākuma persika toņa vaigu sārtumu un tad maigi rozā (ideāli satīna vaigu sārtumu) - izskatās tas patiešām ļoti labi un svaigi.
*AKCENTS
Populāra tendence, kas patiks dāmām, kuras mīl eksperimentēt ar izskatu - spilgts acu zīmulis, spilgtas acu ēnas vai spilgtas lūpas.Galvenais, lai make-up koncentrētos tikai uz vienas sejas daļas.
Uz acīm - šo sezonu dominē kuplas garas skropstas, priekšroka pat mākslīgajām skropstām ar dabīgu izskatu. Skropstas vienmēr padara acu skatienu atvērtāku un dziļāku. Nekur nepazuda arī smokey eyes - klasiskais tumšais vai bronzas stilā, kā arī visi zilie toņi, kas, manuprāt, ir tāds  neliels izaicinājums un labi derēs kādai ballītei. Aktuāli kā vnm ir acu kontūrlīnija- esmu pārliecināta, ka acu kontūrlīnija nepazudīs nekur vel tuvākos 100 gadus :) Šogad akcentēt var gan aukšējo, gan apakšējo acs kontūru ar visdazādākām krāsām.
Uz lūpām - jau daudzus gadus pēc kārtas sarkanā lūpu krāsa negrib pamest savas pozīcijas modes pasaulē. Šogad tas nav izņēmums, izmainījās tonis - APPLE RED - piesātināta spilgta krāsa, kā Sniegbaltītei. Šāds salīdzinājums nav nejaušs - galvenais, lai spilgtas būtu tikai lūpas. Kā arī iedvesma no 80-tiem ir kuplas, platas uzacis. Protams, ka ir populāri arī citi sarkanie toņi - droši var kombinēt divas lūpukrāsas. 
Uz  uzacīm- šis trends jau ir aktuāls ilgu laiku, tāpēc, ka, ja ir perfekts ādas tonis un uzacis, Tu jau izskaties labi - skatiens un seja jau izskatās labi. Šogad stilisti iesaka izmantot maigas ēnas uzacīm, lai tās izskatītos maksimāli dabiskas.
*DABISKS IZSKATS
Nude make-up pārnāk no sezonas uz sezonu. Galvenais -  perfekta, veselīga sejas āda, koptas uzacis apvienojumā ar ļoti minimālu kosmētikas klājumu. Toņi dabiski , kuri paspilgtina un izceļ individuālos sejas vaibstus. Iesaku izvēlēties satīna vaigu sārtumu, lai seja nav pārāk matēta.
*MATĒTAS LŪPAS
Pavasarī un vasarā varam aizmirst par lūpu spīgumu. Tendence-absolūti matētas lūpas jebkurā tonī - bordo, violeta, rozā vai spilgti sarkana. Šāda tipa lūpukrāsas vizuāli padara lūpas apjomīgākas un izskatās pievilcīgi.

Īstenībā var ilgi runāt kādas krāsas un tonis der katrai dāmai,taču,manuprāt,galvenais,lai make-up sagādā prieku,nevaiga pārāk nopietni pievērsties tam,it īpaši,kad šogad var akcentēt tikai lūpas vai acis un aiziet pavasarī :)!Pati esmu apsēsta ar matētām lūpām,atstājot seju dabisku un uzkrāsojot tikai skropstas vai arī pat to nedarot(drīz ar sauli būs tik saulesbrilles jānesā :) )
P.S. es neesmu profesionāla vizāžiste un dalos tikai ar savu pieredzi,kā arī šis ir informatīvs raksts!

Produkti, kurus izmantoju:
*Izlīdzināju sejas toni ar CC Cream Eveline Magical colour correction (tonis51);
*Uzacis noformēju ar Essence eyebrow stylist set (tonis 02);
*Sejas konturēšanai izmantoju Technic Colour Fix Bronze Palette;
*Izgaismotājs sejai (korektors) EVELINE COSMETICS ART SCENIC;
*Vaigu sārtums no paletes buyincoins.com (atsauksme ->ŠEIT);Skropstu tuša kā vnm *Maybelline Illegal lenght MASCARA (atsauksme->ŠEIT);
*Nofiksēju visu ar Catrice cosmetics prime and fine mattifying powder waterproof (tonis 010);
LŪPAS:

*sarkanais tonis - L'Oreal Paris INFALLIBLE MEGA GLOSS LIPGLOSS lūpu spīdums. Viens no četriem matētiem toņiem 407 SMOKE ME UP;
*neitrālais tonis - MILANI  AMORE MATTE LIP CRÈME (tonis 10 adorable) + MILANI easyliner for lips retractable pencil (tonis most natural). Detalizētāk pastāstīšu par šiem jaunumiem nākošreiz!
     Katru sezonu tiek piedāvātas variācijas par grimu, kas izceļ dabīgo skaistumu - šī sezona nav izņēmums. Princips ir vienkāršs – kosmētika tiek izmantota, lai noslēptu trūkumus un izceltu jau esošo skaistumu, nevis, lai to papildinātu. Šī izskata esence ir meklējama pēc iespējas mazākā produktu lietojumā, lai panāktu svaigu, reālu un modernu veidolu. Ir pienācis laiks, kad kosmētikas maciņš var iztikt vien ar tonālo krēmu (iedegušai ādai pat tas nav nepieciešams), pūderi un korektoru! Pec izvēles un nepieciešamības, to vari papildināt arī ar naturāla vai spilgta toņa lūpu krāsu, vaigu sārtumu un galvenais labu noskaņojumu!


Jauku dienu novēlot,
Margarita 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru