TRANSLATE MY BLOG!

25.07.16

Look for LESS: Kylie Jenner MAKE-UP

Hey,
Dāmas!

      Iedomājies tipisku 90.gadu skaistuli - viņai ir pakāpenisks, kupls matu griezums, matēta āda un brūna lūpu krāsa. Kur vien skatījies, visur bija redzama dažādu nokrāsu brūnā lūpu krāsa, it kā citi toņi neeksistētu. Pēdējos gados gan šī krāsa tika pilnībā ignorēta, dodot priekšroku meitenīgi rozīgajām un kaislīgi sarkanajām nokrāsām. Lūpu krāsas toni izvēlies tādu, kas vislabāk piestāv tavam ādas tonim. Paskaties uz plaukstas locītavu – vai vēnas izskatās zilas vai zaļas? Ja zilas, tad tu esi vēsais tips un tev vislabāk izvēlēties brūnu lūpu krāsu ar violetu vai pelēcīgu piesitienu. Savukārt tās dāmas, kam vēnas izskatās zaļas, pieder pie siltā tipa. Viņas var atļauties brūno toni ar dzeltenīgu vai oranžīgu nokrāsu. Tagad visu ko izlasiji - AIZMIRSTI :) Īstenībā, manuprāt, tieši ar brūniem toņiem iespējams variēt - viss atkarīgs no matu krāsas, ādas toņa (piemēram, iedegums), apģērba un, protams, ka no noskaņojuma!Brūnos toņus VISvieglāk ir piemērot tēlam - dramatiskais (vakara iznāciens), ērts ikdienas stils, gotiskais vai granža stils (ādas jaka un rupji zābaki vai kedas).
    Šodien padalīšos ar Jums ar Kylie Jenner izskatu, kurai ir arī sava lūpu krāsu sērija, jo katru reizi, kad viņa izmantoja savā iznācienā kāda ražotāja lūpu krāsu, to momentāli izpirka, tad kāpēc gan neizveidot savu kosmētikas līniju?!Viņa varbūt ir visjaunākā no Kardašianu/Dženeru ģimenes, bet Kailija Dženere nav no tām, kas baidās no izteiksmīga grima. Seko manai nelielai pamācībai un izveido perfektu, Kailijas iedvesmoto matēto lūpu un izteiksmīgo acu grimu. 
Tipiskas Kylie Jenner make-up ir garas skropstas, sejas konturēšana un matētas lūpas. Matētas lūpas izskatās apjomīgākas, kā arī vairums no tām ir ilgnoturīgas, kas ir ideāli ikdienai. Ikdienā izmantoju šādu izskatu, bet tikai bez melnā acu lainera.
Pirms make-up mitrināju seju ar Neutrogena visibly clear pink grapefruit oil-free moisturizer un uzklāju kā praimeri NIVEA MAN afer shave balsam SENSITIVE, nepārstāšu slavēt šo produktu, kas padara ādas toni ideālu un ļoti labi der fotosesijām. 
Ikdienā neizmantoju tonālo krēmu, bet šoreiz izmantoju CATRICE COSMETICS Photo Finish 18h Liquid Foundation - labs produkts fotosesijām vai ballītēm, bet ikdienai, manuprāt, ir par smagu, kā arī priekšroku dodu kosmētiskajiem līdzekļiem bez/ar minimālu smaržu, bet tieši šis tonālais krēms ir pārāk smaržīgs;
* Tā kā ēnas ir neitrālas, tad uz acs plakstiņiem uzklāju acu ēnu bāzi, lai ēnas paliek pigmentētākas. Man patīk MILANI  acu ēnu bāze - padara ēnas intensīvākas un piešķir noturību visas dienas garumā. Acu ēnām ir divi varianti - pirmais ir izmantot acu ēnas ar spīdumiem vai acu ēnas bez spīdumiem (ikdienai iesaku bez spīdumiem, ja izmanto acu laineri). Pa visu plakstiņu uzklāju matētu smilšu toni no paletes COLOUR FIX Technic bronze palette, bet acs locījuma vietā uzklāju tumši brūnas ēnas, tādējādi, radot dziļumu acīm.
* Tie kas seko man, tad zin, ka neesmu šķidro acu lainera piekritēja, jo vairāk dodu priekšroku melnām/brūnām ēnām, bet šoreiz izmantoju Essence Cosmetics Waterproof Eyeliner Pen - ātri žūst, ideāls iesācējiem, kā arī viegli uzklāt.
* Tā kā acis sanāca pārāk matētas, tad pa vidu plakstiņam uzklāju acu ēnas ar zelta toni, lai radītu dzīvīgumu acīm - ēnas izmantoju no ELF eyeshadow palette little black beauty book warm edition. 
* Pirms pielīmēju mākslīgās skropstas, savas uzkrāsoju - šoreiz izmantoju Maybelline define a lash skropstu tušu, tonis BROWN. Skropstas izmantoju no Red Cherry kolekcijas no 100 % dabīgiem matiem, izmērs DW. Starpcitu, izmantotās mākslīgās skropstas iespējams izmantot vairākkārtīgi (ar kosmētikas noņēmēju uzmanīgi ir jānoņem skropstu tuša). Ar acu laineri piekoriģēju acs līniju, lai neredz līmi un mākslīgo skropstu līniju. Vēlreiz uzkrāsoju skropstas ar skropstu tušu, lai saplūdinātu savas un mākslīgās skropstas, kā arī atlieku skropstas ar skropstu atliecēju. Cik reizes es pieminēju skropstas :) LOL?!?Tieši tāpēc tas ir Kylie Jenner make-up - skroptas, skropstas un vēlreiz skropstas... Ar melnu kajalu iezīmēju apakšējo acs ūdens līniju un saplūdināju brūnas ēnas pa visu apakšējo plakstinu. Tās pašas brūnas ēnas V burta siluetā iztušēju uz augšējā plakstiņa gar acu laineri un acs locījuma vietā - tādā veidā, padarot acis platākas. Ar skropstu tušu nokrāsoju arī apakšējās skropstas. 
*Uzacis - par uzacīm drīz taps atsevišķš raksts, kurā arī pieminēšu manus mīļākos produktus!
* Seju konturēju ar korektoru no Maybelline Fit Me concealer, tonis CAFE. Konturēju sejas vaibstus, pieres sānus, sejas ovālu un deguna sānus. Kā izgaismotāju un sejas konsīleri izmantoju NYX KOREKTORU PALETE CONCEAL, CORRECT, CONTOUR - tonis LIGHT. 
DOLCE PINK
CORALLINA
* Kylie Jenner miksē kopā gan rozā, gan persiku krāsas vaigu sārtumu. No sākuma uzklāju MILANI BAKED BLUSH tonis CORALLINA un tad toni DOLCE PINK - abi vaigu sārtumi ir vienkārši satriecoši, jo var redzēt smalkas zelta daļiņas, kas izskatās dabiski un atdzīvina matētu make-up.
* Make-up nofiksēju ar caurspīdīgu pūderi no MILANI PREP + SET +GO -ar lielu make-up otu saplūdinu visas kontūra līnijas, tādējādi, radod dabiskāku izskatu.
* Lūpas - kontūru un visas lūpas aizpildu ar tumši brūnu lūpu zīmuli un uzklāju savu mīļāko lūpu krēmu no MILANI AMORE MATTE tonis ADORABLE. Lūpu krēms nav lipīgs, matēts un ar velveta finišu. Protams, tas sausina lūpas, bet ir 100 % noturīgs, tāpēc ideāls variants ballītēm vai ikdienai. Piekoriģēju ar lūpu zīmuli lūpu sānus, radot pāreju vai OMBRE efektu, tādējādi padarot lūpas apjomīgākas.
* Kā izgaismotāju (highlighter) izmantoju savu veco labo ESSENCE soo glow! cream to powder higlighter, tonis 20 bright up your life. Iesaku gan to uzklāt pirms piepūderējat seju, jo izgasmotājs ir krēmīgas tekstūras. Make-up padoms! - no sākuma krēmīgās tekstūras un tikai tad pūderveidīgās. 
   Katra no mums ir mazliet māksliniece, un, kad runa ir par make-up, tad šeit noteikti jāļaujas fantāzijai. Galvenais ir nevis nomaskēt, bet izcelt dabīgu skaistumu!


Seko maniem jaunumiem arī
INSTAGRAM
FACEBOOK
PINTEREST



Jauku dienu novēlot,
Margarita


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru