TRANSLATE MY BLOG!

26.05.16

Kim Kardashian make-up - CANNES 2016

Hey,
dāmas!


Kārtējo reizi izveidoju slavenās Kimas Kardašjanas make-up, jo viņas acis ir kā magnēts šajā tēlā - īsta Kleopatra. Esmu absolūts pretstats Kimai un tumšos toņus ne vienmēr sanāk izmantot, tad šis bija mans izaicinājums sev! Ar melnu kajalu izceltas acis, izteiktas uzacis, sejas konturēšana un nude lūpas - šo visu skaistumu kā vienmēr izveidoja talantīgais Mario Dedivanovic.
Kopumā tēls ir ļoti izaicinošs, taču tai pašā brīdī ļoti vienkārši izpildāms. Kimas grima mākslinieks Mario izmantoja paleti no Urban Decay Naked Smokey, saplūdinot vēsos toņus un siltos toņus, tādā veidā radot acīm dziļumu. Es izmantoju acu ēnu paleti no L'oreal, bet šeit būs vairāk acu zīmuļa saplūdināšanas tehnika.
* Pirms make-up mitrināju seju ar Neutrogena visibly clear pink grapefruit oil-free moisturizer, pēc tam uz visu seju uzklāju Rimmel London Good To Glow Highlighter- izgaismotājs, kas padara ādu starojošu un dzīvīgu. Uzacis noformēju ar diviem produktiem, kas jau sen ir manos favorītos - zīmulis uzacīm Essence eyebrow designer, tonis 04 blonde un gēls uzacīm Essence Make me brow, tonis 01 blondy brows. Šoreiz izmantoju tonālo krēmu L'oreal paris lumi magique light infusing foundation, tonis N3 PURE LINEN - pērku jau kuru gadu, viens no maniem vecajiem favorītiem. Sejas konturēšanai izmantoju ELF contour palette un vaigu sārtumu neitrālajā tonī no MILANI ROSE sērijas, tonis Coral Cove - maigas tekstūras vaigu sārtums ar dabīgu finišu, jo viss akcents ir uz acīm. Tā kā acīm izmantosim tumšas krāsas, tad konsīleru zem acīm pagaidām neuzklāju, tādā veidā visu varēsim pielabot pēc tam.
Acīm izmantoju sekojošus produktus:
* Acu zīmuli vai tā saucamo kajalu (kajal pen) - Rival de loop young kajal pen , tonis 02 brown. Kāpēc izvēlejos brūnu nevis melnu?Jo, manuprāt, man kā gaiša tipa dāmai tieši šis tonis izskatās daudz labāk un izceļ manas zilas acis.
* Acu ēnas - izmantoju paleti no L'oreal Colour Riche La Palette Nude - pirmos gaišos smilšu toņus.

* Skropstu tuša kā vienmēr Maybelline ILLEGAL LENGHT mascara, tonis brown Mākslīgās skropstas. Neliels padoms! Ja Jūs iegādājāties skropstas internetveikalā un tās Jums neder-ir pārāk garas un neizskatās labi vai arī dažreiz mākslīgās skropstas ir stingras un nelokās to pamats, tad iesaku sagriezt skropstas uz pušķīšiem (es sagriezu piecās daļās, jo priekš manām acīm tieši šīs mākslīgās skropstas nederēja. 
Tātad - uz visu plakstiņu uzklāju kā bāzi konsīleri no Rimmel London LASTING FINISH CONCEALER hight coverage, tad pa visu plakstiņu uzklāju smilšu toni no L'oreal acu ēnu paletes, vairāk koncentrējoties uz acs locījuma vietas. Tad ar acu zīmuli iezīmējam acu augšējo līniju (tai nav jābūt ideālai) un acs skropstu līniju (ja Jums ir tikpat gaišas skropstas kā man), tāpat iezīmējam apakšējo acs līniju, kā arī acs ūdens līniju un visbeidzot ar tumši brūnām ēnām izplūdinam acu zīmuli tā, lai izveidotu smuku līniju. Padoms!Iesākumam, varat droši izmantot parasto līmlenti, lai uzzīmētu smalku līniju. Galvenais ir virzīties uz uzacs ārējo malu. Uzklāju skropstu tušu un pielīmēju mākslīgās skropstas (ne otrādāk), vēlreiz uzklāju vienu kārtu ar skropstu tušu, lai gan mākslīgās, gan savas skropstas ir kā viens vesels. 
Ja pirmajā reizē radās sarežģījumi ar mākslīgo skropstu pielīmēšanu, tad tas sanāks tikai praktizējoties, taču iesaku tad, kad uzklājat līmi uz mākslīgām skropstām, tad uzreiz nepielīmējat tās, bet uzgaidiet sekundes 30-40, lai līme nedaudz sacietē un tad ar pinceti pielīmējiet skropstas. Tad, kad līme jau izžuva, es vel nedaudz ar ēnām pielaboju acs augšējo līniju, lai vis izskatās dabiski. Tagad uzklāju konsīleri zem acīm Eveline cosmetics art scenic concealer 2 in 1, tonis 04 light - visu laiku atgriežos tieši pie šī konsīlera - vieglas tekstūras, neredzams, bet ar labu pārklājumu. Konsīleri nostiprināju ar MILANI caurspīdīgo pūderi PREP-SET-GO un nedaudz piepūderēju seju.  Kā izgaismotāju izmantoju gaišāko toni no ELF contour palette.

Tā kā lūpas šajā izskatā ir neitrālas, tad es izmantoju lūpu zīmuli no MILANI Easyliner for lips tonis MOST NATURAL, kuru uzklāju uz visām lūpām un pa vidu uzklāju lūpu krāsu no Essence longlasting lipstick, tonis 11 NUDE LOVE - šī lūpukrāsa nav ilgnoturīga kā sevi pozicionē, taču tonis ir ideāls. 

Šāds make-up nav ikdienišķs, taču, ja vēlaties, lai kādā ballītē vai pasākumā visi skatieni ir vērsti uz Jūsu acīm, tad šis izskats ir radīts tieši Jums. Eksperimentējiet! 

 
 
Jauku dienu novēlot,
Margarita
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru