TRANSLATE MY BLOG!

02.06.15

Sensational SUMMER lips

Heeey,
Dāmas !



Vai spējat iedomāties, ka vasara jau klāt? Šogad kkā ar nokavēšanos viņa nāk, līdz ar to, es tikai tgd sāku reorganizēt savu kosmētiku uz pavasari-vasaru un visus "smagos" produktus noliku tālu plauktā. Šodien padalīšos ar manām top lūpu līdzekļiem, kurus jau aktīvi lietoju. Kas varētu būt galvenais, lai sieviete izskatītos perfekti? Neapšaubāmi labs make-up! Un kas var palīdzēt mainīt sievietes tēlu? Manuprāt, vasarā pilnīgi pietiek ar to, ka tiek uzkrāsotas lūpas un jebkura sieviete var izskatīties labi, bet, ja lūpu krāsa atbilst sezonas tendencēm, tad arī tas palīdzēs izskatīties moderni. Beeet, es īstenībā, vairāk izvēlos toni lūpām pēc sava noskaņojuma. Pēdējā laikā patīk absolūti matēts izskats - vairāk dabisks gan lūpām, gan acīm, kas šogad arī ir ļoti aktuāls - sveiciens no 90-gadiem!Skataties šeit ---> Kylie Jenner makeup

No sākuma laikam pastāstīšu par lūpu spīdumiem, kurus pašlaik lietoju. Mani favorīti ir BELL lūpu spīdumi - Bell Glam wear glossy colour lip gloss Nr. 035 fuksijas krāsā un Nr. 0.31 persiku krāsā. Vispār šie lūpu spīdumi pozicionē sevi kā ilgnoturīgie - to gan es īpaši neievēroju,turās uz lūpām tāpāt kā visi lūpu spīdumi bet patīk, ka lūpu spīdumi netek un ir spilgti pat ar pirmo uzklāšanas reizi, tā sakot, uzklāšanai uz ātro ir ideāli piemērots.  Bell BB 3D lip gloss Nr. 04 ir lūpu palielinošs lūpu spīdums, bet mani vairāk uzrunāja lūpu spīduma tonis - gaiši rozā ar maziem spīdumiem, uz lūpām tas nav nekāds intensīvais tonis, līdz ar to labi piemērots uz katru dienu. Pirku veikalā "RIMI HIPERMĀRKETS",CENA apmēram 3 EUR.
Pēdejais, bet ne sliktākais, ir Essence XXXL longlasting lipgloss Nr. 3 very berry- šis tonis man patīk, ka ir bez spīdumiem un uz lūpām izskatās dabiski rozā. Vasarā ar labu iedegumu tik vajag uzkrāsot lūpas un esi gatava ;) Pirku veikalā "DROGAS", CENA apmēram 3 EUR

Pēdējā laikā esmu vairāk apsēsta ar lūpukrāsām, tā noteikti būs arī vasarā :) Vienmēr patika vairāk matētas lūpukrāsas bez spīdumiem, jo ikdienā, manuprāt, šāda veida lūpukrāsas izskātās "dārgāk". Pilnīgā sajūsmā esmu no EVELINE Cosmeitcs COLOR edition lūpu krāsas un kā viņa smaržo, vnk njam njaaaam :) Iepakojums ļoti līdzīgs Loreal lūpukrāsām, konsistence ir  viegla un krēmīga, bet lūpu krāsa ir diezgan noturīga, kā arī sastāvā ir E vitamīns un alojas eļļa, līdz ar to lūpas tiek mitrinātas visas dienas garumā. Vispār ir pieejami 12 dažādi toņi, bet es izvēlējos Nr. 700 BEIGE CREAM. CENA apmēram 4 EUR un pirku veikalā "DROGAS". 
ESSENCE lūpu krāsas pērku jau sen un esmu pilnībā apmierināta ar tām. Tā kā pēdējā laikā vairāk pievēršos Nude izskatam, tad arī ESSENCE tonis ir NUDE LOVE 11. Šī lūpu krāsa ir ilgnoturīga, tāpēc esmu ievērojusi, ka tā tomēr nedaudz sausina manas lūpas, bet tā jau ir visiem ilgnoturīgiem produktiem. Lūpu krāsa pieejama dažādos toņos veikalā "DROGAS", CENA apmēram 3 EUR

Trešā lūpu krāsa manā sarakstā ir CATRICE Ultimate Gel Lip color Nr. 040 Don´t Fear The Sheer. Lūpu krāsas konsistence ir ļoti viegla un želejveidīga. Iepakojumā lūpu krasa izskatās spilgta, taču uz lūpām izskātās kā lūpu spīdums, ļoti līdzīga Maybelline lūpu krāsām, atšķirās tikai cenas ziņā. Iespējams iegādāties veikalā "DROGAS" un CENA ir apmēram 4 EUR
Atklājums man bija tonējošais lūpu sviests, kkas līdzīgs ir arī CATRICE un REVLON produkcijai, es iegādājos BELL Creamy & Shiny Lipstick Butter Nr. 02 - persiku rozā tonis. Konsistnece ir ļoti viegla un krēmīga, līdz ar to produkts neturās ilgi,taču lūpas tiek ļoti labi mitrinātas visas dienas garumā. Ikdienai ļoti labi piemērots, vienīgais, jāskatās būs kā produkts uzvedīsies vasarā, kad būs somiņā, jo krēmīgās konstistences dēļ, pieļauju domu, ka līdzeklis varētu nedaudz kūst. Pirku veikalā "RIMI HIPERMĀRKETS" un CENA apmēram 4 EUR. 
Pēdējā un sen jau iemīļotākā lūpu krāsa ir Maybelline New York Color Whisper by ColorSensational Lipcolor, Oh La Lilac 210. Šo lūpu krāsu pērku jau trešo reizi, jo patīk lillīgais tonis. Tāpat kā CATRICE ULTIMATE GEL LIP COLOR, arī Maybelline lūpu krāsai ir gēla bāze, līdz ar to lūpas tiek mitrinātas, bet nav taukainas sajūtas uz lūpām, jo konsistence ir viegla. Vienīgais mīnuss šāda veida produktiem, ka tie ļoti ātri beidzas :), jo lūpukrāsas ir mīkstas un krēmīgas, bet šī toņa dēļ, šis mīnuss ir niecīgs. Pirku veikalā "DROGAS" un CENA apmēram 7 EUR .

Visas šīs lūpu krāsas ir krēmīgas, vieglas un bez spīdumiem, kas šogad ir ļoti aktuāli. Izmantoju arī lūpu zīmuli, tādu kā RIMMEL EXAGGERATE lip liner, tonis 046 ULTIMATE - tumši brūnā krāsā, taču iztušējot izkatās dabiski. Galvenais, lai lūpu zīmulis ir brūnīgās krāsas, tādā veidā lūpas izskatīsies apjomīgas, bet jābūt uzmanīgām, lai lūpu zīmuļa brūnais tonis nav pārāk tumšs.

Kā jau sapratāt, es neizmantoju ilgnoturīgās lūpukrāsas, jo tomēr viņas padara lūpas sausas, līdz ar to ir paņemieni kā padarīt jebkuru lūpu krāsu ilgnoturīgu:
1. Vispirms ir jāmitrina lūpas vai nu ar lūpu balzāmu, vai arī ari mitrinošu krēmu;
2. Ar pirkstu vai sūklīša palīdzību uzklājat nedaudz tonālā krēma - tā būs bāze lūpu krāsai;
3. Nedaudz piepūderējat (vēlams ar caurspīdīgo pūderi) lūpas;
4. Uzklājat lūpu zīmuli par toni tumšāku nekā lūpu krāsa vai arī līdzīgu nekā lūpu krāsa;
5. Uzkrāsojat lūpas kā parasti, ideālais variants, ja uzklājat lūpu krāsu ar otiņu;
6. Tad pielieciet pie lūpām salveti un nopūderējat lūpas vēlreiz vai arī nosusiniet lūpas ar salveti, lai noņemtu "lieko" lūpu krāsu un tad uzkājat lūpu krāsu vēlreiz.

Neesmu profesionāla make-up artist un dalos ar Jums tikai ar tiem padomiem, kurus izmantoju pati!


Lai šovasar Jūsu lūpas izskatās kā mīļš skūpsts saulei :)




Jauku dienu novēlot,
Margarita

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru