TRANSLATE MY BLOG!

30.07.15

Rapid White TOOTH Whitening System

Hey,
DĀMAS...

Mūsu dabīgā zobu krāsa ne vienmēr ir tik balta, kā gribētos, lai kā arī censtos atmest pārmērīgu kafijas, tējas, vīna lietošanu. Tāpat ir daudz citu faktoru, kas ietekmē zobu krāsu: mūsu ģenētika, medikamentu lietošana, zobu higiēna, pārtika. Zobu balināšana mūsdienās ir kļuvusi par populāru veidu, kā vienkārši un ātri iegūt žilbinošu smaidu – miljoniem cilvēku visā pasaulē izvēlas uzlabot savu zobu krāsu, izmantojot zobu balināšanu.
Man nav īpaši liela zobu balināšanas pieredze-pārsvarā pievēršos balinošām zobu pastām, bet tā kā man ir jūtīgi zobi, tad to ideālu zobu pastu ir diezgan pagrūti atrast. Rapid white TOOTH whitening system man atsūtīja uz pārskatu. Uzreiz pasaku, ka izklāstu tikai SAVU viedokli un pieredzi ar šo balinošo sistēmu.
Komplektā ietilpa balināšanu veicinošais zīmulis "Accelerator" 6 ml, balinošais gēls 13 ml, balinošā pasta "Daily" 14 ml, termokape ar higiēnisku paliktni un zobu toņu skala. Ražotājs sola, ka balinošā sistēma balina zobus līdz pat 4 toņiem tikai 1 nedēļas laikā. Droša emaljai, patentēta "Sodium Chlorite" tehnoloģija. Nerada zobu jūtīgumu. Nesatur SLS (sodium lauryl sulfate) un peroksīdu. Izcelsmes valsts - ASV
Komplektā ir termokape, kuru viegli izveidot pēc individuālas zobu formas - krūzē vai karstumizturīgā traukā ieliet verdoš ūdeni, nogaidīt 60 sekundes - iemērkt kapi, neatlaist to vaļā un turēt aiz turētāja (es pēc tam to turētāju nogriezu, lai komfortabli justos mutē), nogaidīt 10-15 sekundes, līdz kape kļūst caurspīdīga. Izvilkt no ūdens, pārliecināties, cik kape ir karsta un ielikt mutē, piespiežot pie augšējiem zobiem, aizvērt muti un nogaidīt 10 sekundes, līdz kape pielāgosies Jūsu zobu formai. Man ar pirmo reizi nesanāca ideāli, bet labi tas, ka tiklīdz nolaidīsiet kapi karstajā ūdenī, tad zobu nospiedumi pazudīs un var atkārtot procedūru, kamēr sanāks kā vajag!To pašu ir jāatkārto ar apakšējo zobu kapi.
* Sagatavošanās balināšanai:
Iztīriet zobus kā parasti. 
1.solis zobu virsmu, ieziest ar balināšanu veicinošo zīmuli "Accelerator". Nepieļaut, lai ar zīmuli ieziestie zobi saskartos ar lūpām, lai aktīvās vielas nepazustu no to virsmas.
2.solis uz individuāli izveidotajām zobu kapēm uzpilināt dažus pilienus balinošā gēla (es ņēmu auss kociņu un gēlu klāju uzreiz uz zobiem-man tā bija ērtāk un, manlieks, produktu varēju izlīdzināt viennmerīgi). Kapes ielikt mutē un nogaidīt 10 minūtes.
3.solis procedūras noslēgums. Kapes izņemt, nepārsniegt rekomendēto kapes turēšanas laiku, jo no tā zobi nekļūs baltāki, vienīgais tik var kaitēt zobiem. Iztīrīt zobus ar balinošo zobu pastu "Daily". Procedūru ieteicams veikt 2 reizes dienā, 7 dienas pēc kārtas.  

Mans viedoklis:
Ērts lietošanā - kamēr no rīta esat dušā, mierīgi varat balināt zobus :), kā arī patiešām zobi nepaliek jūtīgi. Lietoju šo balinošo sistēmu maijā - 7 dienas pēc kārtas 2 reizes dienā, efekts bija redzams pēc trešās dienas (katram tas ir individuāli). Ražotājs sola, ka zobi tiek balināti līdz 4 toņiem, taču, man efekts tikai bija uz diviem toņiem - nav nekās woow efekts, bet vienreiz mēnesī tādu saudzīgu zobu procedūru ir vērts izdarīt, jo zobi paliek gaišāki, kā arī visu dienu ir "tīro" zobu sajūta. Balinošā sistēma pietiek 3 procedūrām pa 7 dienām. Piecas balles nevarētu šai sistēmai ielikt, jo salīdzinu ar Crest White strips - balinošās zobu plāksnītes, no tām ir redzams efekts jau pirmajā reizē, taču ir savi mīnusi - zobi paliek jūtīgi, tāpēc pilno kursu nekad neizgāju. Rapid White TOOTH Whitening System, manuprāt, ļoti labi der balināšanai mājas apstākļos cilvēkiem ar jūtīgiem zobiem!
CENA 16,99 EUR (iespējams iagādāties "DROGAS" veikalā)


Nobeigumā vēlos uzsvērt, ka zobu balināšanai ir jābūt pamatotai izvēlei nevis vienas dienas kaprīzei. Kā arī cilvēkam jāapzinās gan risks, gan ieguvumi un loģiski jāpieiet krāsas izvēlei, jo ne jau pārbalinātos zobos ir skaistums :) Cilvēka ķermenis ir skaists tad, kad tas ir harmonisks!



Jauku dienu novēlot,
Margarita

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru