TRANSLATE MY BLOG!

20.07.15

BEST online shopping sites

Heya,
DĀMAS!


Nezinu kā ar Jums mīļās meitenes, bet man ļoti patīk iepirkties internetā - vairāk pat nekā tirdzniecības centros. Katru rītu pēc tam vaktēt pastnieku vai gaidīt kurjera zvanu :) aaawwww - pēc tam pakot vaļā visus sūtījumus - man tā jau ir savā ziņā kā atkarība, līdz ar to šoreiz padalīšos ar manis pārbaudītajiem online veikaliem.

ALIEXPRESS.COM
Interneta veikals ar plašu klāstu produktu no Ķīnas. Iespējams iegādāties apģērbu, visdažādākās rotaslietas, somas, preces bērniem, preces mājai, sporta inventāru utt. Ļoti līdzīgs ebay.com, jo šeit preces pārdod visdažādākie pārdevēji - iespējams iegādāties pat preces vairumā. Man patīk, ka iespējams izvēlēties kategorijas (līdz ar to viegli sameklēt to ko vēlies), bezmaksas piegāde uz Latviju, ja atzīmē free shipping, piegāde uz Latviju no 2 līz 8 nedēļām (iesaku lasīt atsauksmes par pārdevēju un reitingu - ja mazāks par 95 % es neiesaku pirkt no tāda pārdevēja). Pārsvarā pērku mobilo telefonu maciņus/apvalkus, rotaslietas, gelish nagu lakas, preces ballītēm...Iesaku lasīt atsauksmes par precēm uz itao.com Kā arī bieži pārdevēji piedāvā atlaides, dažādas akcijas. Man pašai bija gadījumi, kad prece neatnāca vai atnāca bojāta - pārdevēji ātri reaģē un vai nu pārskaita naudu atpakaļ vai arī izsūta preci vēlreiz, zinu gadījumus, ka atnāca pēc tam divas vienādas preces. Piemānīt principā neviens pārdevējs nevar, jo uzreiz ir iespējams ziņot uz konkrētu pārdevēju un mājas lapa slēdz ciet viņa veikalu, tāpēc pārdevēji ir ļoti pretīmnākoši.


IHERB.COM
Šī mājas lapa bija viena no pirmajām, kur es sāku iepirkties - veselīga dzīvesveida piekritējiem tā ir paradīze, jo iespējams iegādāties pilnīgi visu - sākot no kosmētikas (sejas kopšanas līdzekļi, matu kopšanas līdzekļi), preces un ēdiens bērniem, vitamīni un sporta produkti, veselīgs un organisks ēdiens. Es vairāk pievēršu uzmanību eļļām, sejas kopšanas līdzekļiem un kosmētikai. Piegāde uz Latviju līdz 5 nedēļām, bet piegādes maksa ir atkarīga no svara. Iesaku šādus produktus : Bio-oil, krēms sejai ar retinolu 1 %, eļļa sejai, visdažādākās eļļas, kokosriekstu eļļa, čia sēklas, make-up.

Mans mīļākais apģērbu interneta veikals, tāpēc, ka katru dienu iespējams apskatīties jaunumus, reģistrējoties pirmo reizi saņem papildus 30 % atlaidi (es katru reizi reģistrējos ar jaunu e-pastu un saņemu atlaidi), bieži ir atlaides, piemēram, iepērkoties par 49 $ papildus atlaide 33 % apmērā utt. Protams, tā kā visas preces ir no Ķīnas, iesaku lasīt atsauksmes un pievērst uzmanību apģērbu materiālam. Pirku vairākas kleitas un gan materiāls, gan kvalitāte bija ļoti laba, nebija ne viena diega un apģērbam nebija Kīnas preču raksturojoša smarža. Vienīgais mīnuss - ļoti ilgs (apmēram) 10 dienas pasūtījuma apstrādes laiks, ir preces, kur norādīts, ka viņas tiks izsūtītas 24 h laikā. Ir gan parastā piegāde (uz Latviju vairāk par 30 $ piegāde bezmaksas - piegādes laiks 5-28 dienas), gan ātrā piegāde ar kurjeru (uz Latviju vairāk par 99 $ - piegādes laiks 10-28 dienas).

Šajā UK mājas lapā iegādājos smaržas un kosmētiku. Iespējams iegādāties visdažādākos kosmētikas zīmolus - sākot no Rimmel, L'oreal un beidzot ar Dior, Urban Decay, arī ļoti plaša profesionalo matu kopšanas līdzekļu izvēle- Kerastase, Tigi ...Šeit pasūtu paštonējošos losjonus, arī nesen parādījās arī Carmex lūpu balzāmi. Piegāde uz Latviju virs 14 EUR bezmaksas, bet piegādes laiks 2-4 nedēļas.

ROMWE.COM

Šī mājas lapa ir ļoti līdzīga shein.com - apģērbi tiek ražoti Ķīnā, taču gan dizains, gan kvalitāte, gan mājas lapa ir augstā līmenī. Piegāde uz LV ir bezmaksas, ja iepērcies vairāk par 50 $ - piegādes laiks ir 5-28 dienas,ja iepirkies par mazāku summu, tad piegāde ir 15,99 $. Ja vēlies ātro piegādi, tad piegādes laiks ir 10-20 dienas, ja iepērcies vairāk par 99 $, tad piegāde ir bezmaksas, ja mazāk, tad jāmaksā 25,90 $. Katru dienu sadaļā DAILY NEW ir jaunumi, kas, manuprāt, ir ļoti ērti, kā ārī mājas lapā katru dienu parādās jaunas preces, līdz ar to es apeklēju šo mājas lapu regulāri. Ļoti bieži ir atlaides, tikai nav jāaizmirst ievadīt atlaižu kodu, kad veic maksājumu.


BUYINCOINS.COM
Šī mājas lapa ir vairāk kā izklaide - kā jau vnm ko tik Ķīnas cilvēki neizdomā. Šeit iegādājos visus sīkumus, tādus kā mākslīgās skropstas, vaigu sārtumus, konsīlerus - skataties šo sadaļu Makeupkā arī iegādājos datora aizsargplēvi cover skin, matu suku brush, visādus sīkumus manikīram nail care, krūšturi bez lencītēm (ļoti kvalitatīvs), bet cena vnk smieklīga invisible bra. Piegāde uz Latviju ir bezmaksas, ļoti labi viss iepakots, vienu reizi viens produkts bija sasist, bet mājas lapa izsūtīja vēlreiz bezmaksas. Piegādes laiks ir 3-4 nedēļas.

Pārsvarā pērku kleitas, blūzes, topiņus un svārkus. Nekad nepirku džinsus un bikses, jo tomēr šāda tipa apģērbu labāk ir pielaikot, jo, ja kleitu ir iespējams pārveidot, tad džinsus jau ir pagrūtāk. Apavus esmu iegādājusies pāris reizes, bija gadījums, kad apavi bija par lielu, taču aizsūtīju atpakaļ un jau kurjers atveda atkārtoti ar ātro piegādi. Protams, pasūtot internetā pastāv risks, taču droši kontaktējaties ar pārdevējiem vai mājas lapu, jautājiet, precizējiet izmērus, ja nepieciešams nosūties savus izmērus cm un pārdevējs ieteiks Jums īsto izmēru. Visās mājas lapās valūta EUR, kā arī iespējams iegādāties gan ar karti, gan ar paypal. Ceru, ka kādam palīdzēs šodienas raksts nebaidīties iepirkties tiešsaitē!


Jauku dienu novēlot,
Margarita

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru