TRANSLATE MY BLOG!

06.05.16

MY SIMPLE Everyday MAKEUP Routine

Heya,
dāmas!



Ne vienmēr mēs jūtamies labi tad, ja esam uzklājušas vairāk kosmētikas, kā parasti, vai arī izskatāmies gluži kā lellītes. Lai izveidotu meikapu, kurš Jums ikdienā liks justies par sevi pārliecinātai, padomājiet, kad un ar kādu grimu Jūs jūtaties ērti. Apdomājiet, kas ir Jūsu sejas labākās iezīmes un izceliet tās. Vēl viens faktors, ar ko katrai dāmai ir jārēķinās, veidojot savu unikālo grimu, ir tam atvēlētais laiks. Piemēram, ja Jums no rītiem patīk izbaudīt katru atlikušo miega minūti un pēc piecelšanās uz darbu tu taisaties steigā, neuzņematies veidot meikapu, kura uzklāšana prasa 20 minūtes laika-kaut gan ar laiku,tieši JŪSU meikapa uzklāšana ir jau automātiska, jo nav nekas jāpiedomā. 

Es pēdējā laikā vairāk izceļu lūpas-varu nelietot skropstu tušu (it īpaši vasarā), tāpēc šoreiz padalīšos ar Jums ar diviem ļoti līdzigiem, bet tai pašā laikā atšķirīgiem variantiem.


* Uzklāju barojošo krēmu no BIODERMA ATODERM PREVENTINE, 200 ml-pagaidām tieši šo krēmu jau kādu laiku testēju, bet esmu ieplānojusi atsevišķu rakstu par BIODERMA produkiem, kurus vērts iegādāties.

* Kā bāzi izmantoju NIVEA MAN afer shave balsam SENSITIVE sēriju, jo man patīk šī līdzekļa finišs-pat uz fotogrāfijām seja ir kā retušēta. Iepriekš minēju, ka lietoju arī bāzi Lumene beauty base matifying & pore minimizing primer- ļoti labi pārklāj poras, taču arī aizprosto tās-ikdienai lietoju ļoti reti-vairāk iesaku kādam īpašam pasākumam. Protams, var iztikt arī bez bāzes, taču tas dod garantiju, ka āda izskatīsies labi visas dienas garumā. Sīkās par NIVEA skataties--> šeit

* Ja tomēr ir kādas ādas nepilnības-apsārtumi vai vēl kkas, tad nomaskēju ar konsīleri Rimmel London LASTING FINISH CONCEALER hight coverage, ļoti labs pārklājums, tāpēc svarīgi uzklāt plānā kārtā-kā to daru es-->ar sintētisko otu ņemu korektoru no iepakojuma un uzklāju uz rokas, tādējādi noņemot lieko korektoru un tikai tad uzklāju uz sejas. 

* Tumšos lokus zem acīm nomaskēju ar Eveline cosmetics art scenic concealer 2 in 1, tonis 04 - viegla tekstūra, labi iztušējas, izskatās dabiski.  

* Pirms sāku konturēt seju, nedaudz piepūderēju seju ar Uma cosmetics - mineral powder makeup, tonis 01 porcelan - pūderis satur kukurūzas cieti, kas padara ādu matētu, tas nav 100% minerālais pūderis, bet savu ikdienas funkciju tas pilda. Vēlos piebilst, ka, ja lietojat tonālo krēmu vai jebkuru krēmīgo līdzekli ir jāuzklāj pūderis un tikai tad jākonturē seja, savādāk sākot, piemēram, sejas vaibstu konturēšanu, būs pagrūti visu kārtīgi saplūdināt un iztušēt.

* Seju atsāku konturēt ar Uma cosmetics - mineral powder makeup, bet ar vistumšāko toni 04 tan, jo an patīk šī pūdera viegla tekstūra un tonis. Vēlreiz iesaku visām dāmām neieciklēties ar konkrētas konturēšanas paletes iegādi, jo konturēt seju var arī ar acu ēnām, bronzeri bez spīdumiem, vaigu sārtumu-galvenais pareizais tonis. Par detalizētu sejas konturēšanu jau nākošnedēļ būs raksts.

* Šoreiz kā vaigu sārtumu izantoju NYX BLUSH tonis MAUVE - labi iztušējas un ir mēreni pigmentētas, tonis katrai dienai.

Šāds var būts mans gala rezultāts izskatā-ne vienmēr uzklāju skropstu tušu, jo man ir jūtīgas acis un gribās atvieglot tās no ikdienas make-up.
* Ja izvēlos skropstu tušu, tad kā vienmēr Maybelline Illegal lenght mascara, tonis BROWN. Atsauksmi skataties-->šeit

* Acis un lūpas-te ir divi varianti-viss atkarīgs no mana garastāvokļa. Ieēnoju acu plakstiņu ar to pašu Uma cosmetics pūderi ar kuru konturēju seju, bet acs locījuma vietu iztušēju ar vaigu sārtumu no NYX BLUSH tonis MAUVE, acis uzreiz paliek spilgas, bez liekas piepūles. Uz lūpām uzklāju lūpu zīmuli no Milani easyliner lips, tonis MOST NATURAL un lūpu krāsu no L'oreal rouge caresse, tonis 101 TEMPING LILAC.

Ja tomēr vēlos kko dramatisku un spilgtāku, tad uz acs apakšējo plakstiņu uzklāju to pašu tumšo pūderi, bet uz lūpām uzklāju manu vismīļāko matēto lūpu krāsu no Milani AMORE MATTE, tonis ADORABLE.

Katrai dāmai ir savas prasības attiecībā uz meikapu, un tās ir atkarīgas no tās dabiskā izskata un veselības, kā arī individuālajām vēlmēm un kaprīzēm. Kādai pietiks tikai ar mitrinošo krēmu, bet vēl kāda ne dienu neiztiks bez skropstu tušas un acu ēnām. Galvenas, lai Jūs dāmas justos ērti un pārliecinoši par sevi!


Jauku dienu novēlot,
Margarita






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru