TRANSLATE MY BLOG!

15.11.15

DIY: compact MAKE-UP palette for travel

Heya,
Dāmas...

      Lai justos kā mākslinieks, nav obligāti jāglezno eļļas  gleznas un jādodas ārā no mājas ar plenēra molbertu. Jums jābūt tikai nelielai iedvesmai, uzticamiem palīgiem kosmētikas somiņā un lieliskam iemeslam radošai izpausmei. Man tāda iedvesma beidzot atradās, jo dzīvojot starp divām pilsētām vnk apnika ņemt līdzi milzīgu kosmētikas somiņu, jo kā es kko nepaņemu līdzi, tad to noteikti man vajadzēs. Paradokss - kā jau visām sievietēm...Līdz ar to šodien pastāstīšu Jums par to kā es izdemolēju visus savus bronzerus, vaigu sārtumus un izgaismotājus!

     Kā pamatu paletei izmantoju savu paleti ar vaigu sārtumiem no buyincoins.com, jo daudzi vaigu sārtumi jau tika izlietoti, līdz ar to negribējās viena toņa dēļ ņemt līdzi visu paleti. Nepieciešams:
* folija
* bieza adata vai dzelzs nagu vīlīlte (kkas dzelzs un ass)
* superlīme
* matu taisnotājs 
* 96% medicīnas spirts

1. "FILERU" IZŅEMŠANA Follow my blog with Bloglovin
Ir jāizņem vaigu sārtums no paletes. Šeit ir dažādi varianti, bet es izmēģināju variantu ar matu taisnotāja palīdzību - jā jā tieši ar matu taisnotāju ;) uz matu taisnotāja plāksnes jāuzliek folija, lai aizsargātu matu taisnotāju, bet uz folijas uzlikt vēlamo produktu - bronzeri, pūderi vai vaigu sārtumu un gaidīt kamēr līme starp bronzera iepakojumu un pašu bronzeri sāks izkust. Es visu laiku pārbaudīju vai varu izņemt fileru ar produktu vai ne. UZMANĪGI - filers būs ļoti karsts, tāpēc neapdedzinies! Šādā veidā var izņemt visus filerus ar produktiem no jebkura iepakojuma: bronzeris, pūderis, vaigu sārtums, ēnas...

2. PALETES KĀRTOŠANA
Ar medicīnas spirtu noņemies līmes atlikumus uz fileriem un sāciet kārtot Jūsu paleti - ideāli, ja viss ir vienā paletē, tāpēc iepriekš jau padomājiet kādus produktus izmantosiet. Mana palete ir diezgan ietilpīga, tāpēc saliku produktus gan uz vienas, gan uz otras puses, bet šeit ir jāskatās, lai palete verās ciet.

3. "FILERU" PIESTIPRINĀŠANA
Šeit arī ir pāris variantu - iespējams iegādāties magnētisko loksni (cena apmēram 3-4 EUR) pie kuras pēc tam piestiprināt make-up filerus vai arī vnk pielīmēt filerus ar superlīmi. Es izmantoju otro variantu, tikai tāpēc, ka sakombinēju paleti, kuru vnm ņemšu līdzi, bet pirmais variants ir ideāls ar to, ka "filerus" ir iespējams izņemt jebkurā laikā vai arī sakombinēt kad dodies kādā izbraucienā.

! pastāv risks sabojāt pūderi ņemot ārā no iepakojuma, tāpēc šeit nāks palīgā medicīnas spirts. Šādā veidā reanimēju arī savas acu ēnas - iepilinu pāris pilienus spirta produktā, ņemu, piemēram, monētu 2 EUR (ja ēnas ir apaļas), ielieku monētu salvetē un piespiežu ar to produktu. Šādā veidā salvete "izņems" no produkta lieko spirtu, bet monēta dos gludu virsmu. Tālāk spirts vnk izgaros un nekairinās ne ādāi, ne acīm (tāpēc pietiek ar pāris pilieniem). 

Ceru, ka iedvesmoju kādu vai vismaz devu ideju, jo pasaulē ir nepārskatāmi daudz iespējas ieelpot iedvesmas smalkos pavedienus, Jums atliek tikai realizēt tos...

Jauku dienu Jums novēlot,
Margarita




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru