TRANSLATE MY BLOG!

07.07.16

BIODERMA ATODERM skincare line

Heya,
mīļās Dāmas!


Šoreiz padalīšos ar Jums ar savu pieredzi, izmantojot BIODERMA ATODERM sēriju savā ikdienas lietošanā jau vairāk kā gadu. Sākšu ar to, ka man ir kombinēta āda – tā ir dažādu ādas tipu kombinācija. Man ir normāla/sausa (T-zonā āda ir normāla, bet uz vaigiem un ap acīm – sausa vai jūtīga āda). Tieši ziemas mēnešos āda palika ļoti jūtīga, kairināta un pat ar sarkaniem plankumiem un niezi (izrādījās tā bija reakcija uz ūdeni), bet jau pirmajā lietošanas reizē mani izglāba tieši BIODERMA NUTRITIVE sejas krēms, kas domāts sausai un ļoti sausai ādai, kā arī atopiskai ādai. 
Atopiskais dermatīts (AD) ir viena no biežāk sastopamām iedzimtam alerģiskām ādas slimībām, kurai ir hronisks raksturs. Atopiskajam dermatītam ir raksturīgs ādas barjeras bojājums. AD gadījumā āda ir patstāvīgi sausa, āda saplaisā un līdz ar to ir viegli pārvarams šķērslis dažādiem kairinātājiem. Pirmais simptoms, kas raksturīgs slimības uzliesmojuma laikā ir intensīva, lēkmjveida ādas nieze, kas izraisa kasīšanos līdz pat asinīm.
Jutīgu ādu jāattīra maigi, saudzīgi, maksimāli maz kontaktējot ar krāna ūdeni (bet tas nenozīmē, ka seju nav jāmazgā ar ūdeni, vienkārši tas ir jādara pareizi). Pēc attīrīšanas, intensīvi mitrinošu produktu uzklāju ar vieglām iepliķējošām kustībām, stimulējot asinsriti, uzlabojot ādas vielmaiņu. Aizsardzība pret UV starojumu – īpaši būtiska vasarā, taču nedrīkst par to piemirst arī citos gadalaikos, tāpēc visus minētos līdzekļus vairāk lietoju vakaros. 

* BIODERMA NUTRITIVE sejas krēms:
Īpaši bagātīgs un attīrošs, dabiskos lipīdus atjaunojošs līdzeklis ikdienas lietošanai ļoti sausai ādai. Lai apmierinātu ļoti sausas ādas vajadzības, BIODERMA pētnieki ir radījuši AtodermNutritive. Šis ļoti barojošais krēms apvieno divas dabiskas aktīvās vielas (Šī sviestu un avokado ekstraktus), kas ir pazīstami, pateicoties to barojošajām, dziedējošajām un nomierinošajām īpašībām, un divas aktīvas mitrinošās vielas (vazelīnu un glicerīnu).Augstā koncentrācijā iekļautas bagātīgā, netaukainā krēma tekstūrā, šīs aktīvās vielas ļauj AtodermNutritive atjaunot ūdens un lipīdu līdzsvaru ādā, lai atgūtu sākotnējo komfortu un elastību. Krēms veido labu pamatu dekoratīvajai kosmētikai.
.
Raksturojums:
Bez smaržvielām. Hipoalerģisks. Neaizsprosto poras.
Bez parabēniem. 40 ml tūbiņa - CENA ~ 9,00 EUR
Man patīk, ka šis krēms ir vieglas tekstūras un ātri iesūcas. Āda jau pēc pāris dienām izskatījās ideāli - pazuda sausi plankumi, nieze, apsārtums. Ieteicams lietot no rīta un vakarā, bet tad, kad āda jau izskatījās veselīga, tad lietoju tikai vienu reizi dienā. Pērku jau trešo vai ceturto reizi - viens no maniem BIODERMA favorītiem.
 
* BIODERMA ATODERM PP attīrošais putojošais gēls:
Īpaši bagātīgs un attīrošs, dabiskos lipīdus atjaunojošs līdzeklis ikdienas lietošanai ļoti sausai ādai. Atoderm PP Gel moussant, kura sastāvā ir attīrošas aktīvās vielas un PP vitamīns, aptur mikroorganismu vairošanos, kuri kā kairinoši elementi pastiprina ādas sausumu. Gēls mazina diskomforta sajūtu un kairinājumu un palīdz bioloģiski stiprināt ādas barjeru. Īpaši bagātīgs mazgājošs līdzeklis bez ziepēm, fizioloģiskais pH un konservantu un smaržvielu neesamība saglabā ādas integritāti un garantē lielisku panesamību.

Raksturojums:
Bez smaržvielām. Sejai un ķermenim.
Bez parabēniem un ziepēm. Hipoalerģisks. 200 ml tūbiņa - CENA ~9,00 EUR
Man patīk, ka šo gēlu var izmantot gan ķermenim, gan sejai. Lieliski attīra un nomierina ādu - vairāk lietoju no rītiem vai arī vakaros pēc sejas maskas izmantošanas. 

* BIODERMA ATODERM CREAM : 
Barojošs, ādas barjeras struktūru atjaunojošs un mitrinošs kopšanas līdzeklis ikdienas lietošanai sausai vai ļoti sausai, jutīgai ādai. Pateicoties īpaši bagātinošām, struktūru atjaunojošā, aktīvām vielām, Atoderm Crème nostiprina  ādas barjeras struktūru, tādējādi ierobežojot kairinošo elementu iekļūšanu. Bagātināts ar mitrinošām vielām, Atoderm Crème notur ūdeni epidermas augšējos slāņos un novērš tā iztvaikošanu. Labi mitrināta un izturīgāka, āda atgūst maigumu un elastību no pirmās lietošanas reizes. 
Raksturojums:
Ar liegu smaržu. Sejai un ķermenim.
Pieaugušiem, bērniem, zīdaiņiem. 500 ml flakons ar sūknīti. CENA ~ 14,00 EUR
Man patīk, ka šo krēmu var lietot visas ģimenes locekļi un tā tilpums pietiks ļoti ilgam laikam. 

* BIODERMA ATODERM PP balzāms:
Mīkstinošs, intensīvas ikdienas kopšanas līdzeklis ādas aizsargslāņa bojājumu bioloģiskai novēršanai, atjaunojot hidrolipīdu slāni un pārstrukturējot to smaga un periodiska ādas sausuma gadījumā un ļoti sausai reaktīvai ādai. Atoderm PP Baume novērš stipru un atkārtotu ādas sausumu.
 Tā sastāvā esošais patentētais Écodéfensine® komplekss (1) regulē ādas ekosistēmu un saglabā ādas bioloģisko līdzsvaru. Āda ir labāk sagatavota dabiskai pašaizsardzībai pret ārējās vides agresīvo ietekmi. PP vitamīns un mitrinošās aktīvās vielas atjauno un nostiprina ādas barjeru.
 Dabiskais, patentētais D.A.F. komplekss (2) paaugstina ādas tolerances slieksni.
 Atoderm PP Baume ilgstoši mazina kairinājumu un niezi. Nomierina ādu jau no pirmās lietošanas reizes. Tā krēmveida tekstūra nodrošina nekavējošu iesūkšanos.
Raksturojums:
Bez smaržvielām.Sejai un ķermenim.
Pieaugušajiem, bērniem, zīdaiņiem. 
Bez parabēniem un ziepēm. Hipoalerģisks. 200 ml tūbiņa - CENA ~ 9,00 EUR
Man patīk, ka šim krēmam vispār nav smaržas un ļoti labi mitrina ķermeņa ādu. Sejai gan īpaši nelietoju, jo, manuprāt, man tas ir par biezu, jo sejai vairāk izmantoju vieglākas konsistences krēmus, bet kā ķermeņa krēmu - ļoti iesaku. Taču šim balzāmam ie vieglāka konsistence nekā iepriekš minētajam BIODERMA ATODERM CREAM.

* BIODERMA ATODERM dušas gēls:
Īpaši maiga putojoša attīroša želeja bez ziepēm ikdienas lietošanai sausai, jutīgai ādai. Pateicoties savām aktīvajām mitrinošajām sastāvdaļām, Atoderm dušas gēls mīkstina un aizsargā ādu. Nomierinošs, samazina savilkuma sajūtu. Fizioloģiskais pH neizjauc ādas līdzsvaru. Liegā smarža un maigās bagātīgās putas dabiski zilganā tonī (bez jebkādām krāsvielām) rada labsajūtas mirkli.
Raksturojums:
Sastāvā ir smaržvielas. Bez ziepēm, bez krāsvielām, hipoalerģisks. 
200 ml tūbiņa - CENA ~ 7 EUR (izdevīgāk iegādāties lielo tilpumu 1 l - 13 EUR)
Man patīk, ka dušas želejai nav izteikta smarža un tas pilda visas savas funkcijas - nomierina ādu un samazina savilktu sajūtu. Pēc šīs želejas nekad nelietoju papildus mitrināšanu pēc dušas. 

Viena no izplatītākajām kļūdām ir tā, ka dažas dāmas vēloties saudzēt ādu, vispār seju neskalo ar ūdeni. Jāatceras, ka ir mazgāšanas pieniņi, kas ārēji ir līdzīgi krēmam, tomēr obligāti ir jānoskalo ar ūdeni un tikai tad seju atsvaidzina ar spirtu nesaturošu toniku. Tas ir tas pats, kas nenomazgāt ziepes, bet uzreiz slaucīt dvielī. Līdzīgi izmantojami attīrošie līdzekļi ir īpaši saudzīgās mazgāšanās eļļas vai krēmi. Turpretī pieniņi dekoratīvās kosmētikas noņemšanai ar vati — tas ir kaut kas cits. tādēļ šīs lietas nevajadzētu jaukt, bet rūpīgi izlasīt lietošanas instrukciju.
Ikvienai no mums kaut reizi ir nācies izbaudīt gan ādas apsārtumu, niezi, gan tūsku vai pat ādas lobīšanos, kas rada nevajadzīgu diskomforta sajūtu un bojā omu. Šādi izpaužas ādas jutīgums. Tas ir veids, kā tā reaģē uz apkārtējās vides faktoriem un signalizē mums par to nelabvēlīgo ietekmi. Ceru, ka daži no šiem BIODERMA ATODERM līdzekļiem iepatiksies arī Jums!



Jauku dienu novēlot,
Margarita

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru