TRANSLATE MY BLOG!

29.04.16

SUNSET MAKE-UP tutorial


HEYA,
mīļās DĀMAS!

    Šoreiz padalīšos ar Jums ar spilgtu izskatu, kuru mani iedvesmoja saulriets un visi tā oranžīgie toņi. Pavasara un vasaras sezonā grimā aicina izmantot rozā un persiku toņus, turklāt, ne tikai krāsojot lūpas un izceļot vaigus, bet arī akcentējot acis, jo siltās nokrāsas izskatu padara jauneklīgāku, sejas āda izskatās veselīgāka un tēls kopumā – meitenīgāks. Kombinējat šādu grimu ar bohēmiska stila kleitu un lokām, tā radot aktuālu un vienlaikus arī komfortablu tēlu ikdienai, bet izmantojot nedaudz spīdumus, tad arī īpašiem mirkļiem.

SEJA:
* Izmantoju mitrinošo krēmu no Neutrogena visibly clear pink grapefruit oil-free moisturizer-vieglas tekstūras dienas krēms, kas neaizprosto poras un atsvaidzina sejas toni;
Pēc mitrināšanas uzklāju uz T-zonas Lumene beauty base matifying & pore minimizing primer - nav mans favorīts, bet ļoti labi pārklāj poras un āda izskatās perfekta-iesaku izmantot šo līdzekli fotosesijām; 
* Šoreiz izmantoju tonālo krēmu Estee lauder double wear light stay-in-place makeup spf 10 (tonis Intensity 2.0), kas ir man krietni par tumšu, bet tā kā pašlaik uzklāju tonējošo līdzekli, tad atgriezos arī pie šī tonālā krēma. Tā kā šis tonālais krēms ir patiešām ilgnoturīgs, tad uzklājot tas momentāli pieķeras pie sejas.
Pa visu seju uzklāju MILANI caurspīdīgo pūderi PREP-SET-GO, kas palīdz izlīdzināt poras, mazas ādas nepilnības, kā arī paildzina visa make-up noturību;
* Konturēju seju ar paleti no
COLOUR FIX Technic bronze palette.

ACIS:
* Uz visu acs plakstiņu uzklāju konsileri no Rimmel London LASTING FINISH CONCEALER hight coverage, lai izlīdzinātu ādas toni, kā arī konsīlers darbosies kā pamats ēnām un padarīs ēnas spilgtākas, kā arī patīk, ka šis konsīlers ir ļoti noturīgs, bet domāts gan, lai nomaskētu tumšos lokus zem acīm, taču, manuprāt, tas ir par smagu acīm, bet kā bāze ir ideāls.
* Pa visu acs plakstiņu uzklāju gaišāko toni no ELF contour palette, tad,lai acu skatienu padarītu dziļāku, tieši acs locījuma vietā uzklāju divus brūnīgos toņus no paletes COLOUR FIX Technic bronze palette, kurus sajaucu kopā (galvenais,lai šie toņi būtu matēti) un nobeigumā no tās pašas paletes, sajaucot divus smilšu toņus savā starpā, iztušēju robežu virs acs locījuma līnijas. Tādā veidā izskats ir dabisks, bez nekādām striktām līnijām. Brūno matēto toni uzklāju arī uz acs apakšējo plakstiņu, bet vairāk koncentrējos uz acs ārējiem kaktiņiem. Visu spilgtumu šim izskatam dos acu ēnas no Manhattan multi effect eyeshadow wet & dry (diemžēl tonis nav norādīts uz iepakojuma). Lai acu ēnas nebirst un izskatās vēl spilgtākas uz make-up otas uzsmidzinu AVON makeup setting spray un uzklāju acu ēnas uz acs plakstiņa. Acu līniju gar skropstām iezīmēju ar melnām acu ēnām un, lai ēnas nebirst, bet līnija ir ideāla atkal uzsmidzinu uz otas fiksējošo līdzekli no AVON.
Protams, ka var atsāts arī šādas acis, taču šoreiz vēlējos izveidot kko spīdīgu, līdz ar to make-up galvenais varonis ir SPĪDUMI :) - izmantoju parastos spīdumus, kurus bieži izmantoju arī, veidojot manikīru, bet šeit bez AVON makeup setting spray netikt galā, jo tad būs ne tikai acis spīdīgas, bet arī visa seja, tāpēc, uzsmidzinot uz smalkas otas fiksējošo līdzekli - uzklāju spīdumus acs locījuma vietā. Rakstot, sapratu, ka galvenais varonis šai izskatā tomēr ir nevis spīdumi, bet gan fiksējošais līdzeklis :) - iesaku iegādāties!
 * Skropstu tušu kā jau vienmēr izmantoju Maybelline ILLEGAL LENGHT mascara brūno toni;
*Uzklāju konsilerus zem acīm-gaišo tuvāk pie acs iekšējā kaktiņa Eveline cosmetics art scenic concealer 2 in 1, tonis 04 light un nedaudz tumšāku toni Maybelline fit me concealer me (tonis 20) V burta formā zem visa acs daļas. Iztušēju visu ar sūklīti. Konsileri EVELINE uzklāju arī uz zoda, deguna, pieres vidusdaļas.
UZACIS:
* Šoreiz no ELF contour palette izmantoju vistumšāko toni un izcēlu uzacīm apakšējo un augšējo līniju, nobeigumā izmantoju RL de young eyebrow STYLIST tinted gel pēc kura izķemmeju uzacis ar otiņu dabiskam efektam. Kā arī izgaismoju vietu zem uzacīm ar izgaismotāju no ELF contour palette;
* VAIGU SĀRTUMS:
Izmantoju vienu no toņiem
no COLOUR FIX Technic bronze palette, jo vēlos, lai seja tomēr ir piezemētākos toņos un izceļas tikai acis.
LŪPAS:
Vienmēr mitrinu lūpas ar balzāmu no KRUIDVAT Intensive care un šoreiz izmantoju garšīgāko lūpukrāsu no Eveline cosmetics color edition - vispirms uzklāju toni 703 CANDY ANGEL un tad toni 700 BEIGE CREAM. Lūpām pa vidu uzklāju Catrice cosmetics infinite shine lip gloss. 

    Noteikti nebaidaties no spīdumiem - jā, modes nedēļās, kurās prezentētas šī gada pavasara/vasaras kolekcijas, nereti manīta pārliecinošā šī gada tendence – mirdzošs akcents (spīdumi, gliteri un perlamutrs), bet viss ir atkarīgs kad Jūs šo izskatu izmantosiet. Vasaras ballītei vai Dzimšanas dienai šis izskats derēs jebkura tipa meitenei. Eksperimentējiet, dāmas ar toņiem un tekstūrām, tā radot patiesi oriģinālu tēlu!


 Neaizmirstat sekot un parakstīties man arī



Jauku dienu novēlot,
Margarita


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru