TRANSLATE MY BLOG!

28.01.16

NIVEA MEN after shave balsam... like a face PRIMER ???

Heya, dāmas!

    Make-up bāze ir vieglas tekstūras līdzeklis, kas mitrina seju pirms tonālā krēma uzklāšanas. Bāze izveido īpašu aizsargkārtiņu, tādejādi padarot tonālā līdzekļa uzklāšanu vienkāršāku un pasargā sejas ādu no dekoratīvās kosmētikas ietekmes. Ja jaunas meitenes bez grima bāzes var iztikt, tad pēc 30 gadu vecuma tā būtu ieteicama arī ikdienā, jo palīdz maskēt ādas defektus un krunciņas. Noteikti grima bāzes priekšrocības novērtēs taukainas ādas īpašnieces, jo tā pasargā no spīdēšanas un lieliski nomaskē porainu ādu. Izmantojot bāzi iespējams perfekti uzklāt un izlīdzināt tonālo krēmu, tas «nesaiet» krunciņās un grims izskatās dabisks.  Šis produkts arī paildzina make - up noturību. Tas nozīmē, ka šo līdzekli noteikti vajadzētu izmantot dodoties uz pasākumu, lai ik pa laikam nevajadzētu atjaunot grimu. Turklāt bāze likvidē noguruma pēdas un padara ādu starojošu, kas ļaus lieliski izskatīties fotogrāfijās. Papildus visām priekšrocībām jāmin fakts, ka bāze aizsargā ādu arī no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes. 
      Kad ieraudzīju informāciju par NIVEA MEN - KAAASSSS ???padomāju - kā tas vispār iespējams ?!?!Vīriešu balzāms pēc skūšanās kā make-up bāze?Sāku lasīt atsauksmes un,protams, ka iegādājos :) Nopirku NIVEA MEN AFTER SHAVE BALSAM sensitive sēriju, jo man ir jūtīga āda, bet tieši šī sērija nesatur alkoholu un sastāvā ir glicerīns. Man pašai ir piecas make-up bāzes un praimeri,un četrām sastāvā ir glicerīns. Tas paildzina tonālā krēma/pūdera noturību, jo tonālais krēms "pielīp" pie bāzes, kurai sastāvā ir glicerīns. Man ir kombinēta āda, bet pēdējā laikā āda ir sausa un uz manas sejas šis produkts iedarbojas ļoti labi. Vēl sastāvā ir chamomilla recutita flower extract (KUMELĪŠU EKSTAKTS) - piemīt pretiekaisuma, tonizējoša un antialerģiska iedarbība. Savelk poras un uzsūc tauku slāni. Hamamelis virginiana bark leaf extract (BURVJU LAZDAS EKSTRAKTS) - mazina ādas pietūkumu un apsārtumu, tonizējoša un baktericīda iedarbība, savelk tauku sekrēcijas dziedzerus un savelk poras. Tātad, manuprāt, derēs jebkura tipa ādai.
Protams, kad lietoju pirmo reizi, baidījos, ka būs kāda ādas reakcija, bet jau uzklājot uz sejas - āda palika samtaina, matēta un tai pašā laikā mitrināta. Tālāk visi kosmētiskie līdzekļi uzklājās un iztušējās ļoti labi. Noteikti, ka daudzām dāmām nepatiks līdzekļa smarža, tā kā tas ir produkts, kas domāts vīriešiem, tad, protams. ka tam piemīt arī raksturīga smarža, bet man tas netraucēja, jo smarža pazuda kamēr uzklāju pārējos līdzekļus uz sejas (es tikai pēc tam rokas nomazgāju :) ) Visas dienas garumā sejas āda izskatījās ļoti labi, it īpaši kad esi ofisā visu dienu. Uzklāju uz sejas ļoti maz līdzekļa - zirņa lielumā, pēc konsistences ir šķidrs krēms (līdzīgs sejas pieniņam), līdz ar to produkts tiešām kalpos ilgi (tilpums 100 ml). CENA ~ 8 EUR


Noteikti labākais praimeris,kuru es lietoju līdz šim (LUMENE, NYX, LUMI MAGIQUE L’OREAL, URBAN DECAY, BELL HYPOALLERGENIC) !






Jauku dienu novēlot,
Margarita 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru