TRANSLATE MY BLOG!

06.06.16

SPRING makeup TREND 2016 - Wearable Shades Of Blue

HEYA,
mīļās Dāmas!


Visvienkāršākais veids, kā ieviest jauno tendenci šovasar savā make-up - nomaini ierasto melno laineri pret zilo. Es izvēlējos mierīgāku acu make-up variantu, kas ir sava veida klasika - zils apvienojumā ar zeltu.Tas neizcelsies tik ļoti kā zila kaķacs līnija, bet piešķirs rozīnīti Jūsu acu make-up. Ievērojat, ka interesantākam efektam es sapludināju tumšāko toni no acs ārējā kaktiņa un zeltainu toni acs iekšējā kaktiņā. 


Produktus, kurus izmantoju:
* Uz sejas uzklāju Garnier moisture matte matējošo krēmu - ideāls variants jaukta tipa ādai. Man patīk, ka krēmam ir viegla tekstūra un ātri iesūcas ādā (no rīta nav jāgaida, kad krēms iesūksies ādā), kā arī nesatur eļļas, līdz ar to āda ir samtaina un matēta.;
 *Šoreiz neizmantoju ne vienu tonālo krēmu - tikai pūderis. Lai nomaskētu kādas ādas nepilnības izmantoju ūdensnoturīgu konsīleri no MILANI - krēmveida konsīleris Secret Cove. Labi nomaskē arī tumšos lokus zem acīm (tonis 07 Natural Beige). Uzklāju minerālo pūderi no E.L.F, kam ir SPF 15 - tieši tas, kas nepieciešams vasarai (tonis BEIGE);
* Konsīleri zem acīm nofiksēju ar MILANI Caurspīdīgu pūderi Prep + Set +Go;
* ACIS:
Uz visu acs plakstiņu uzklāju konsīleri no Rimmel London LASTING FINISH CONCEALER hight coverage, lai izlīdzinātu ādas toni, kā arī konsīlers darbosies kā pamats ēnām, taču šoreiz izmantoju minerālo pūderi no Uma cosmetics - mineral powder makeup nevis ēnas, ar kuru arī konturēju seju (vistumšākais tonis 04 tan, jo man patīk šī pūdera viegla tekstūra). Ar tumši brūnām acu ēnām novilku acu līniju, kuru arī nedaudz iztušēju. Skropstu tušu kā vienmēr izmantoju  Maybelline Illegal lenght mascara, tonis BROWN, kā arī šoreiz izmantoju skropstu pušķīšus no CHERRY BLOSSOM. Galvenais akcents būs uz acu apakšējās līnijas - izmantoju acu zīmuli no NYX Slide On/ Stay Put - krēmīgs un pigmentēts acu kontūrzīmulis, kas vienlaicīgi ir arī absolūti noturīgs pret izsmērēšanos un ūdensnoturīgs (tonis Sunrise Blue). Ideāls variants vasarai. Uzklāju zīmuli sākot no acs ārējā kaktiņa, virzoties līdz acs vidusdaļai - pēc tam nedaudz izplūdināju ar otu un zilajām ēnām no Rimmel. Acu iekšējiem kaktiņiem izmantoju pigmentu no NYX (Loose Pearl Eye Shadow) , tonis Yellow Gold - Light gold. Pirms uzklāju pigmentu - apstrādāju otu ar grima fiksatoru no AVON, lai pigmenti labi nofiksējas un turas visas dienas garumā. 
* Šoreiz kā vaigu sārtumu izantoju NYX BLUSH tonis MAUVE;
* Tā kā acis ir spilgtas, tad lūpas atstāju neitrālas un uzklāju lūpu zīmuli no Gosh lip pencil, tonis nougat crisp.

Nekad nepiesaistīja ne zilas acu ēnas, ne zīmuļi, taču pamēģinot dažādus variantus - atradu savu. Zils + zelts = piestāvēs jebkura tipa dāmai, it īpaši, kad zilai krāsai ir tik daudz toņu un variāciju!

Jauku dienu novēlot,
Margarita

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru