TRANSLATE MY BLOG!

22.07.15

DIOR eye reviver eye palette

Hey,
dāmas...

Ja Jūsu plānos ir doties uz pludmali, tad acu ēnu tonis uz plakstiņiem nav vajadzīgas - ļaujiet sejai sauļoties! Taču, ja dienas plānos ir gājiens uz darbu, pilsētu, randiņu vai vienalga kur citur - acu ēnas tikai paspilgtinās Jūsu acu skatienu un tieši to taču mēs dāmas vēlamies vai ne :) ? Kurai gan nepatīk ideālas nude ēnas :) ? Nesen diezgan negaidīti manā īpašumā  tika Dior EYE REVIVER backstage pros illuminating neutrals eye palette 001. Ēnas ir universālas - gan ikdienai, gan pasākumiem. Saskan arī ar Dior filosofiju - izcelt sievietes dabisko skaistumu. Ēnas nav pilnīgi matētas un arī nav ar ļoti lielu shimmeru kā tas ierasts Dior ēnām, līdz ar to ēnas ir dabiskas un izceļ acis. 

Šīs skaistums ietērpts spoguļveidīgā plastikāta iepakojumā, ļoti valdzinošs - kā jau Dior - atverot iekšā ir liels spogulis, līdz ar to ērti ņemt ceļojumā. Ja esat tāda pati kā es, ka vajag ņemt visu kosmētiku līdzi, bet pēc tam pusi no tās neizmantot :) , tad šī ēnu palete ir ideāla priekš Jums :) Godīgi sakot, kad ieraudzīju ēnas, padomāju, ka ēnu toņi ir diezgan parasti, bet tagad varu ieteikt šis ēnas jebkuram ādas un acs tonim, jo ar ēnām ir viegli variēt - uzklāt vairāk tumšos toņus vai tikai izmantot gaišos toņus. Ērti arī tas, ka komplektā ir divas otiņas - viena otiņa paredzēta lainera uzklāšanai, bet otra otiņa ir divpusīga ēnu uzklāšanai. Komplēktā ir četru ēnu toņi, bāze un laineris.

1. Base primer - matēta acu ēnu bāze, kura paaugstina acu ēnu noturību.
2. - 5. Neutral eyeshadows - tās pašas neitrālas, bet izgaismotas acu ēnas. Visām ēnām, izņemot 4. ēnas, ir vēsais tonis. Otro toni Dior iesaka izmantot zem uzacs un acs iekšējā kaktiņā. 3.toni jāuzklāj uz visu acs kustīgo plakstiņu, bet 4.tonis strukturē acs skatienu, līdz ar to tas ir jāuzklāj zem acs kaula. 5.toni jāuzklāj uz acs ārējo kaktiņu un tas ir vistumšākais tonis. Man no sākuma likās, ka ēnas nav viegli izstušēt, bet tad paņēmu savas ierastās otiņas un viss bija kārtībā. Lasot atsauksmes daži rakstīja, ka ēnas birst un nedaudz putekļainas - neko tādu neesmu ievērojusi. Man pašai ir diezgan jūtīgas acis, bet uz šīm ēnām man nebija nekāda reakcija, kā arī ēnas tiešām turās visas dienas garumā, kas ir ļoooti liels pluss.
6. Liner - lielākais pluss, ka tas ir tumši brūns (vēsais tonis). Zinu, ka izskatās, ka laineris ir melns un es kad ieraudzīju uzreiz nodomāju, ka neizmantošu, jo vairāk izmantoju brūno laineri, jo dienā tas izskatās dabiskāks, bet uzklājot var redzēt, ka tas ir tumši brūns. Uzklājās laineris ļoti labi un tam paredzētā otiņa vispār malacis!!!Pat neprofesionāļiem vai dāmām, kurām nav pieredzes lainera uzklāšanā, tas būs viegli izdarāms. Turās laineris visas dienas garumā.
Bāze + ēnas
Ēnas tiešām ir ļoti noturīgas - visu dienu acis izskatās ideāli, nav nekas jāpielabo, nezaudē savu spilgtumu un ēnas nesakrājas uz acs plastiņa kustīgās daļas - pie tā Dior radošais direktors grima jautājumos Pīters Filips (Peter Philips) ļoti labi piestrādāja. 
Man ir tikai pozitīvas domas par šo ēnu komplektu, bet pirmais iespaids nebija nekāds wooow!, tomēr, kad ēnas tika izmantotas darbībā, tad biju patīkami pārsteigta. 

Acu skatiens tiešām ir valdzinošs - ļoti daudz komplimentu bija par manām acīm :) kā arī draudzenes pateica, ka ēnas izskatās dārgi. Diemžēl nobildēt ēnas darbībā nesanāca, taču plānoju sataisīt savu ikdienas make-up stāstu atseviški, kur izmantošu arī šīs ēnas. Šeit varat noskatīties Dior video--> Dior VIDEO 
Dior kvalitāte kā jau vnm ir augstumā - viss paliek Jūsu ziņā mīļās dāmas! 

CENA 62 $


Sekojiet man arī
FACEBOOK
INSTAGRAM
PINTEREST


Jauku dienu novēlot,
Margarita

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru