TRANSLATE MY BLOG!

15.07.15

SUMMER essentials

Hey,
Dāmas

   Daudzi uzskata, ka vasarā ādai ir jāatpūšās no kosmētikas, tāpēc nevajadzētu to noslogot ar lielu daudzumu kosmētikas. Zināma daļa patiesības tur ir, jo garas pastaigas gar jūru nodzēsīs visu noguruma pazīmes, kā arī saule dod skaistu un zeltainu iedegumu...Tomēr ir arī negatīva puse, jo  vasarā nepieciešama īpaša aprūpe mūsu ķermenim un matiem, kaut arī ne tik ļoti intensīva kā ziemā. Šodien padalīšos ar produktiem, kurus aktīvi lietoju vasarā...

Protams, ka sākšu ar kosmētiku:
*BELL HIPOALERĢISKA MATĒJOŠA UN KORIĢĒJOŠA BĀZE GRIMAM ar rozā pigmentu, tilpums 30 g
Produkts nesatur spirtu un ir bez smaržas - līdz ar ti ideāli piemērots sievietēm, kurām piemīt alerģiska reakcija uz dažādiem kosmētikas produktiem. Esmu sajūsmā no šīs bāzes, jo 1. Bāze nodrošina grima noturību visas dienas garumā;
    2. Optiski samazina sejas nepilnības un rada dabiski skaistu un matētu ādu;
    3. Piemērota visiem ādas tipiem. Īpaši viegla konsistence kā fluīdam.
Vispār iesaku pievērst uzmanību arī pārējām BELL HYPOAllergenic produktiem - skropstu tušai, grima bāzei ar zaļo pigmentu, ēnām utt.
Iegādājos RIMI hipermārketā - CENA ap 5 EUR
*BELL BB cream 7 in 1 gaismu atstarojošs maskējošais konsīlers
Ražotājs sola, ka konsīlers nomaskē tumšos lokus zem acīm, mitrina un izlīdzina ādu, satur gaismu atstarojošus pigmentus, vizuāli novērs noguruma izskatu, pielāgojas ādas tonim un, manuprāt, viens no galvenajiem plusiem, ka konsīleram piemīt saules aizsardzības faktors SPF 15, kas vasarā ir īpaši svarīgs, lai āda zem acīm tiek aizsargāta. 100 % iesaku šo konsīleru, jo, manuprāt, pilda visas savas funkcijas, viegli uzklājams, jo galā ir otiņa (ļoti līdzīgs L'oreal lumi magique concealer). Izvēlējos toni 010 LIGHT - principā vienmēr izvēlos gaišos toņus, jo tomēr āda zem acīm izskatās labāk ar gaišiem toņiem, nevis ar oranžiem vai tumšiem. 
Iegādājos RIMI hipermārketā - CENA ap 4 EUR
*EVELINE Cosmetics - Professional Make-Up Concealer 2 in 1 - COVERING & ILLUMINATING, tonis 04 light
Vasarā vairāk pievēršu vieglām tekstūrām un šis konsīlers ir vnk jebkuras sievietes sapnis:
1. Nomaskē ādas nepilnības uz urrrraaa ;), neskatoties uz vieglu konsistenci;
2. Āda zem acīm izskatās "dzīvāk", jo konsīlers satur gaismu atstarojošus pigmentus;
3. Ļoti ērts aplikators, kā arī šis produkts ir vnk nebeidzams :)
4. Mīnuss ir iepakojums - viss, kas bija uzrakstīts uz iepakojuma ir nodzēsies, kaut arī konsīlers stāv mājās un kā arī konsīleram nav SPF;
5. Nozīmīgākā atšķirība ar iepriekšējo konsīleru ir tas, ka šis konsīlers ir tāds nedaudz "lipīgs", līdz ar to turās visas dienas garumā pat bez pūdera.
Iegādājos veikalā DROGAS - CENA ap 5 EUR

*CATRICE waterproof top coat
Šī ūdensnoturīgā virskārta ir vnk jebkuras sievietes atradums. Man pašai nepatīk ūdensnoturīgās skrostu tušas tikai tāpēc, ka tomēr visi ūdensnoturīgie produkti padara ādu sausu, bet skropstas trauslas, kā arī ne katru dienu ir vajadzība lietot ūdensnoturīgo skropstu tušu. Nju tad tā - šī virskārta padara jebkuru skropstu tušu ūdensnoturīgu, vnk uzklājot uz jebkuras parastās skropstu tušas,manuprāt, vnk ideāli :) Pats produkts ir bezkrāsains, tilpums 6 ml, parasta otiņa, konsistene - gēls, līdz ar to ideāli pārklāj katru skropstiņu, absolūti nav redzams, kā arī nesalipina skropstas. Nekādas alerģiskās reakcijas man nebija. Skropstu tušu pēc tam ir jānoņem ar līdzekli, kas ir domāts ūdensnoturīgai kosmētikai. Izmantoju arī uzacīm, uzklājot  uz ēnām vai zīmuli, kuru lietoju uzacīm. Ļoooooti iesaku šo produkti. Man tas vispār ir īsts atradums.
Iegādājos veikalā DROGAS - CENA ap 2 EUR (bija izpārdošana)

*Bell PERMANENT MAKE-UP LIP TINT, tilpums 5,5 g, tonis 6
Šis noturīgais lūpu spīdums ir vnk mega noturīgs. Vnk ieēdās Jūsu lūpās un to var noņemt tikai ar līdzekli, kas paredzēts ūdensnoturīgās kosmētikas noņemšanai. Ideāls produkts karstajai vasarai vai ballītei, jo noteikti noturēsies visas nakts garumā. Jebkurš lūpu "tint" padara lūpas sausas, jo ir noturīgs, ko nevar pateikt par šo līdzekli, jo lūpas tiek mitrinātas visu dienu!!!!!!Noteikti iegādāšos arī pārējos toņus, jo neitrālie toņi ideāli darbam un ikdienai, bet košie - vasaras ballītēm.
Iegādājos RIMI hipermārketā - CENA ap 3 EUR

*ESSENCE cream to powder blush, tilpums 2,5 g, tonis 01 mission flower
Jau kādu laiku esmu traka pēc jebkura violetā vai fuksijas krāsas toņa :), līdz ar to pērku visas lūpukrāsas, lūpu spīdumus :) Iegādājos arī šo krēmīgo vaigu sārtumu, taču vairāk to lietoju lūpām :) Vienmēr vairāk priekšroku devu matētām lūpukrāsām, bet šis tonis ir ideāls, Lietoju arī pa virsu citām lūpukrāsām, tādā veidā, veidojot matētu izskatu. Ja runājot, par tiešo funkciju - vaigu sārtumu, arī nav ne vainas - turas gandrīz visu dienu, vakarpusē intensitāte pazūd, ļoti viegli izplūdināt, zinu, ka daudzi uzklāj produktu ar pirkstiem, man tomer vairāk patīk ar otiņu. Manuprāt, ļoti labi izskatītes gan uz bālas ādas, gan uz nosauļotas ādas. Konsistence no sākuma ir nedaudz taukaina, bet finiš ir matēts. 
Iegādājos veikalā DROGAS - CENA ap 3 EUR

*ESSENCE soo glow! cream to powder higlighter, tilpums 4 g, tonis 20 bright up your life
Tad, kad iegādājos Essence vaigu sārtumu, pievērsu uzmanību arī šim produktam. Viens no plusiem - krēmīgās tekstūras dēļ, šis produkts kalpos ļoti ilgi. Ļoti labs izgaismotais ādais zem uzacīm vai uz vaigu kaula. Ražotājs piedāvā divus toņus, es izvēlējos ar rozīgo toni, jo, manuprāts, izskatās dabiskāks ikdienai, otrs tonis ir vairāk balts/sudrabains - nakts ballītēm ideāli, taču 20 bright up your life tonis labi izskatās arī ballītēs un uz foto. Vispār neaizraujos ar higlighter pirkšanu, jo šim nolūkam izmantoju jebkuras gaišas ēnas ar shimmeru. Nevēlaties speciāli pirkt izgaismotāju, droši ekserimentējiet ar ēnām - iesaku ESSENCE eyeshadow tonis 74 peach beach vai 78 vanilla milkshake.

74 un 78
*CATRICE colour correcting mattifying powder, tilpums 8 g, tonis 010 delicate blossom
Zinu, ka līdz šim slavēju ESSENCE all about matt! pūderi , tomēr mani mulsināja tas, kā šis pūderis izskatījās uz foto ( lasiet atsauksmi šeit ESSENCE POWDER), kā arī mans pūderis beidzās un draudzene ieteica izmēģināt Catrice. Ražotāja apraksts - vairāku toņu kompaktais pūderis (ērti ņemt līdzi, jo Essence ir birstošais pūderis), veselīgam un starojošam ādas izskatam, Rozā tonis atsvaidzina nogurušu sejas toni, violētais padara košāku pelēcīgu ādas toni, zaļais neitralizē apsārtumu. Tiek piemērots visiem ādas tipiem. Manuprāt, īsts vasaras MUST HAVE produkts, it īpaši, kad esi ar labu iedegumu, bet nevēlies dot papildus toni ar pūderi, bet vnk padarīt ādu max dabisku un matētu. Es arī izmantoju šo pūderi, lai saplūdinātu vaigu sārtumu vai piepūderēju ādu zem acīm. 
Iegādājos veikalā DROGAS - CENA ap 5 EUR

*Blush Powder Palette
Vaigu sārtumu komplekts no 10 toņiem. Ir gan satīna, gan matētie toņi - var atrast toni jebkuram ādas tipam, kā arī jebkuram gadalaikam. Visi vaigu sārtuma toņi ir ļoti pigmentēti un turas visas dienas garumā. 
Iegādājos šeit BLUSH PALLETE 
*UMA cosmetics oil remove paper, 100 loksnes
Šāda tipa papīra salvetes iesaku jebkurai sievietei, it īpaši iesaku taukainas ādas īpašniecēm. Vakarā āda izskatās pārlieku nedabiska, ja dienas garumā visu laiku piepūderē sejas ādu, bet, izmantojot šīs salvetes, iespējams noņemt lieko "mitrumu" no ādas, salvetes lieliski absorbē sejas ādas taukaino slāni. Pietiek ļoti ilgam laikam.
Iegādājos veikalā MULTILUKSS - CENA ap 3 EUR (veikalā DROGAS ir iespējams iegādāties arī cita ražotāja salvetes - visas šīs salvetes pilda savas funkcijas vienādi)
*UMA cosmetics Mineral powder makeup, tonis 01 porcelain 
Šis ir galvenais mans vasaras produkts, jo
1. Lielākais pluss ir tas, ka, uzklājot minerālo pūderi nav nepieciešams uzklāt arī tonālo krēmu, jo minerālais pūderis ideāli nomaskē ādas nepilnības (ja ir kādas lielākas ādas nepilnības, tad es nomaskēju ādas nepilnības ar korektoru un, tad uzklāju minerālo pūderi);
2. Iegādājoties minerālo pūderi, iesaku skatīties sastāvu, jo īstajā minerālajā pūderī ir cinka oksīds, kas aizsargā ādu no UV starojuma negatīvās iedarbības (SPF 15) un tam piemīt baktericīdas īpašības;
3. Finiš vispar ir ideāls - kā no make-up make-up
Par šo pūderi būs atsevišķš stāsts nākošreiz :)
Iegādājos veikalā MULTILUKSS - CENA ap 5 EUR

*BELL HYPOAllergenic EYELASH BUILDER, tilpums 8 g
Ļoti sen lietoju rīcineļļu skropstām, taču apnika tas faktors, ka no rīta ir pietūkušas acis, līdz ar to sāku meklēt kkādus citus produktus skropstām. Šo līdzekli pērku jau otro reizi, jo iepriekšējais iepakojums ir beidzies. Ražotāja apraksts - hipoalerģisks kondicionieris skropstām un uzacīm - stimulē skropstu augšanu un nostiprināšanu, produkts tiek piemērots jūtīgām acīm un tiem, kurš nesā kontaktlēcas (tas nozīmē, ka produkts nav alerģisks), nesatur spirtu, krāsvielas, parabēnus. Manuprāt, šis līdzeklis tiešām baro un mitrina skropstas, izmantoju arī pa dienu, ja nekrāsoju skropstas ar parasto skropstu tušu.
Iegādājos veikalā RIMI hipermārketā - CENA ap 4 EUR
*Rival de Loop PURE SKIN MASKE, tilpums 2 x 8 ml
 Šī sejas maska ir mans absolūts favorīts jau ļoti ilgu laiku. Ražotāja apraksts - attīroša un nomierinoša maska, kazeņu lapu ekstrakts un mālzeme - attīra ādu ar noslieci uz piņņu veidošanos un apsārtumiem, B5 provitamīns nomierina ādu un novērš kairinājumus. Alantoīns atbalsta ādas atjaunošanās procesu un mitrina ādu. Kā es lietoju šo masku - uzklāju tikai uz ādas apsārtumiem vai kkādām pumpām un nākošajā dienā seja ir tīra vai vismaz kairinājums neaizgāja tālāk. Kā arī novērš ādas nepilnības un novērš rētas no pinnēm. ĻOTI iesaku šo masku.
Iegādājos veikalā DROGAS - CENA ap 1 EUR.
*KRUIDVAT natures aroma refreshing eucalyptus, tilpums 300 ml
Šo atsaidzinošo eikalipta sāls skrubi pērku jau kādu ceturto reizi, dāvināju arī mammai. Ražotājs piedāvā trīs aromātus - lavanda, eikalipts un greifrūts. Man vislabāk patīk eikalipts ar savu atsaidzinošo aromātu. Skrubis satur ēteriskās eļļas, ļoti labi atsvaidzina un tonizē, mitrina ādu, jo satur E vitamīnu. Patīk, ka ādu paliek nedaudz eļļaina, manuprāt, līdzigs STENDERA skrubiem. 
Iegādājos veikalā DROGAS - CENA ap 3 EUR.

*CRYSTAL ACTIVE DEO cool line, tilpums 60 g
Šo kristālu izmantoju kādu gadu - sāļu kristāls formas sausais dezodorants, kas aktivizējas ūdens klādbūtnē. Ražotāja apraksts - 100 % dabiskas izcelsmes antibakteriāls līdzeklis, bez smaržas ( kas man tieši patīk), neizraisa alerģiju, neatstāj traipus uz drēbēm un galvenais ir ļoti ekonomisks - lietojot ikdienā, pietiks 1-1,5 gadiem. Es lietoju ikdienā jau gadu un, manuprāts, skatoties pēc tilpuma man pietiks vēl 2 gadiem :) patīk, ka nav smaržas, kā jau minēju, pievēršos produktiem bez smaržas tāpēc, ka ikdienā lietoju smaržas, matu laku utt, tāpēc cenšos izvairīties no "smaržīgiem" produktiem, lai nestaigātu kā "smaržu mākonis". Lietošana - samitrināt zem ūdens strūklakas un uzklāt uz padusēm, pilda savas funkcijas ļoti labi.
Iegādājos internetā, bet iespējams nopirkts arī veikalā DROGAS - CENA ap 2 EUR.

*BEAUTY FORMULAS gentle to skin instant cooling mist, tilpums 150 ml
Aerosols nekavējošai atsvaidzināšanai un atvēsināšanai - ļoti labs līdzeklis, atrodoties karstajā laikā jūrā, pilsētā vai ofisā. Lietoju šo līdzekli pagāšgad - ļoti labi atvēsina gan seju, gan ķermeni. Iegādājos veikalā DROGAS, taču pašlaik pārdošanā BEAUTY FORMULAS piedāvā divus aerosolus - pārdevēja veikalā pateica, ka abi līdzekļi ir absolūti vienādi, bet pamainījās dizains. Diemžēl es paņēmu jauno versiju un man nepatīk, ka piemīt dezodaranta smarža, jo otrajai versijai nekāda tāda nav. CENA ap 2 EUR. 
*ADOPT edp France by RESERVE NATURELLE  - aromāts GRAEFRUIT POMEGRANTE, tilpums 30 ml
Reserve Naturelle piedāvā ļoti lieku aromātu klāstu - pašlaik mans favorīts ir augļu aromāts - greifrūta un granātābola notis. Labs aromāts vasarai, jo aromātam piemīt atsvaidzinošas notis, kuras uzreiz uzlabo garastāvokli. Tilpums ideāls līdzņemšanai.
Iegādājos veikalā MULTILUKSS - CENA ap 6,50 EUR


*Schwarzkopf Essence Ultime Mineral Strength Spray, tilpums 200 ml
Kkad izmēģināju šīs sērijas šampūnu, neko pārdabisku neieraudzīju, tāpēc īpaši nepievērsu uzmanību šai sērijai. Tomēr šis izsmidzināmais balzāms novājinātiem, trausliem matiem nokļuva manās rokās dāvanas veidā un man tas ļoti iepatikās
1. Ar dievu pūkošanās - man kā lokaino matu īpašniecei tā vispār ir problēma;
2. Mati paliek mīksti, nezinu vai lietošu viņu katru reizi, jo pārāk mīksti mati netur formu;
3. Ļoti patīkams aromāts - kā arī var izmantot mitros un sausos matos. 
Iespējams iegādāties veikalā DROGAS - CENA ap 5 EUR

*AVON sun+ maxi tan
Šo iedeguma eļļu iegādājos jau vairākus gadus - iedegumu veicinoša, izsmidzināmā eļļa ar kokosriekstu, palmu un saulespuķu sēklu eļļu. Rezultāts - skaists zeltains iedegums. Nesatur nekādus saules aizsargfiltrus, tāpēc jāuzmanās cilvēkiem, kuriem ir nosliece uz saules apdegumiem. 
Iespējams iegādāties AVON katalogā - CENA ap 6 EUR


*SAULESBRILLES
Šogad bums uz košām saulesbrillēm. Protams ilgi var runāt par saulesbriļļu aizsargfiltriem, bet sauļojoties pludmalē man žēl izmantot dārgas saulesbrilles - man kā vnm viss ir ar smiltīm utt :) 
Brilles iegādājos šeit SAULESBRILLES

*GOLD FLASH TATTOO
Šada tipa tetuvējumi šogad ir ļoti aktuāli. Iegādājos gan šeit GOLD TATTOO, gan veikalā New Yorker - turās kādas trīs dienas (vasaras ballītēm vai fotosesijām).


Šoreiz raksts sanāca diezgan garš :), taču vasarā lietoju nedaudz savādāku kosmētisko produktu klāstu nekā ziemā un šoreiz padalījos arī ar Jums!

Sekojiet man arī

FACEBOOK
INSTAGRAM
PINTEREST



Jauku dienu novēlot,
Margarita


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru